MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikken

Selskapet bak nettbutikken pierrerobert.no er eid av det skandinaviske konsernet Orkla, som også står bak superkjedene som Coop og Meny. Pierrerobert.no er en nettbutikk for kvinner, menn og barn som ser viktigheten av moterike klær til konkurransedyktige priser.

Hva de selger

Ved å tilby en rekke moterike plagg for alle har de også et stort utvalg av egendesignede klær. I nettbutikken finner du blant annet et bredt utvalg av undertøy og langarmede trøyer for menn. I kvinneseksjonen finner du i tillegg et stort utvalg av ulltøy, som passer perfekt når det er kalt ute, og en rekke sportsklær som vil bidra til bedre resultater når du er i aktivitet.

Barn vokser i stor fart, og det gjør at klær ofte må byttes flere ganger i året. Det er også viktig at barneklær er laget av et godt og slitesterkt materiale med fokus på spreke farger og et flott design. Det er noe pierrerobert.no har hatt som fokus fra utviklingen av design og til produksjon.

Frakt og Levering

Pierrerobert.no samarbeider med Posten Norge, som resulterer i en rask og trygg levering av alle dine bestillinger. Den er faktisk så rask at etter du har fullført betalingen er normalt leveringstid mellom 3-7 virkedager. Du kan velge mellom 3 ulike leveringsmåter. Den rimeligste leveringsmåten koster bare 49 kroner, og da blir alt levert til postkassen din. Hvis du velger Klimanøytral servicepakke koster det 79 kroner, og blir levert til nærmeste postkontor eller post i butikk. Mange mennesker har dessuten en opptatt tilværelse, og har behov for hjemlevering. Du kan derfor få levert hjem bestillingen din mellom 17.00 og 21.00 med en pris på 99 kroner.

Ved Klimanøydtral servicepakke eller hjemlevering er det inkludert sporing som gjør at du kan følge leveringsprosessen hele veien. Hvis du har bestilt produkter for 600 kroner eller mer er leveringen dessuten helt gratis.

Kundeservice

Du kan finne svar på de fleste spørsmål på pierrerobert.no. Hvis du derimot har behov for å komme i kontakt med nettbutikken kan du ringe alle hverdager mellom kl. 09.00 og 15.00. Du kan også sende en henvendelse via epost eller kontaktskjemaet der du får svar innen kort tid.

Du kan også betale med kredittkort eller med vanlig visakort i nettbutikken. Takket være den gode samarbeidstjenesten med Klarna kan du også motta en faktura med bestillingen etter gjennomgang av en liten kredittsjekk. Det gjør at du også kan be om å delbetale fakturaen din. Har du en aktiv PayPal-konto med en positiv balanse kan du også betale med det.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.