MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om Park Inn by Radisson

Park Inn® tilbyr en pulserende, vennlig miljø som gir både forretnings- og fritidsreisende en rimelig hotellopplevelse slik de ønsker seg.

Hotels you can rely on.

Park Inn by Radisson® er et friskt og energisk hotellmerke i mellommarkedet som tilbyr varm og rimelig gjestfrihet. Vi fokuserer på det som virkelig betyr noe: komfortable senger, perfekt rene rom, service med et smil og en problemfri opplevelse. Våre mer enn 140 hoteller i USA, Canada, Europa, Afrika og Midt-Østen har all viktig komfort, fargerike interiører og innovative restauranter, slik at gjestene kan nyte den beste søvnen i byen – hver gang.

Yes I Can!SM

Opplev varmen i Park Inns unike servicefilosofi «Yes I can!» som skiller oss fra konkurrentene. Innstillingen «Yes I Can!» til service overfor gjestene finner du på alle Park Inn by Radisson-hotellene i Europa, Afrika og Midtøsten, og den er helt sentral i forholdet vårt til gjestene når vi gir dem vår fulle oppmerksomhet, og dette gjenspeiles i den positive holdningen og profesjonelle tilnærmingen våre ansatte viser hver eneste dag når de sørger for en minneverdig opplevelse for gjestene

På Park Inn er Yes I can! selskapets motto og en livsstil som veileder oss i hvordan vi takler utfordringer og identifiserer alle muligheter. Enten våre gjester befinner seg i St. Petersburg, Muscat eller Paris, er de sikret konsekvent førsteklasses service.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.