MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikken

Nordicfeel.no er en svensk nettbutikk som ble startet i 2006, og er dermed en av Sveriges aller første nettbutikker. I nettbutikken tilbyr de et stort utvalg av skjønnhetsprodukter til svært konkurransedyktige priser.

Hva de selger

Hvis du er opptatt av å vedlikeholde og ta vare på kroppen din er nordicfeel.no nettbutikken for deg. De tilbyr et enormt utvalg av skjønnhetsprodukter som er veltilpasset nordiske mennesker, der også klimaet spiller en stor rolle.

På nordicfeel.no finner du blant annet et varierende utvalg med hud- og hårpleieprodukter. Blant annet finner du et godt utvalg med hårbehandlinger som resulterer i et flottere og mer fyldig hår. Du finner dessuten en rekke stylingprodukter der. Videre fører nettbutikken fuktighetsgivende kremer for ansikt og kroppen, samt en rekke sol- og barberingsprodukter.

Dette er en nettbutikk som vet å ta vare på kvinnen i alle anledninger. Det er derfor de fører et godt utvalg med parfymer og sminkeprodukter fra noen av verdens aller største produsenter, der kvalitet er nøkkelen til suksessen.

Frakt og Levering

Uansett hvor mye du har bestilt og pris er leveringen helt gratis ved bestilling på nordicfeel.no. Nettbutikken benytter bare Bring som transportør, og det gjør også at du kan stole på at alle bestillingene blir tatt gått vare på under levering. Det er også en stor grunn til at leveringen er så rask. Siden bestillingen blir sendt fra lageret samme dag om du bestiller innen kl. 17.00 på hverdager, vil du motta bestillingen din innen 2-7 virkedager. Bring tilbyr dessuten sporing slik at du vil kunne spore bestillingen din helt fram til den har ankommet utleveringsstedet.

Sporingsnummeret vil du få tilsendt med bekreftelsen når bestillingen har blitt sendt fra lageret. Vanligvis blir bestillingen sendt direkte hjem til deg, men om det ikke er plass i postkassen blir den sendt til nærmeste postkontor. Du mottar da en SMS som må vises til postens personell.

Kundeservice

De aller første spørsmål og svar finner du i nettbutikken. Du kan også sende en epost til nettbutikken dersom du ikke finner svar på spørsmålet ditt. På hverdager vil eposten bli besvart innen 24 timer, men i helger eller høytider kan det ta litt lenger tid. For best mulig hjelp er det lurt å oppgi bestillingsnummeret.

Du kan betale med kredittkort og Visakort i nettbutikken med Klarna Checkout. Takket være Klarna kan du dessuten motta en faktura som har en 14 dagers betalingsfrist, og du kan be om å dele opp betalingen.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.