MER INFORMASJON - KLIKK HER

VALGFRI OPPLEVELSE

Nordic Choice består av tre hotellkjeder i tillegg til 23 frittstående hoteller. Vi har valgt mangfold sånn at du som gjest kan velge en hotellopplevelse som passer dine behov, preferanser og lommebok best.

SOV MED GOD SAMVITTIGHET

Når du handler en matvare i butikken, skal det stå på emballasjen hva produktet inneholder. Produktdeklarasjonen er et løfte som forplikter produsentene, og gir større trygghet for deg som forbruker. Vi ønsker å gi deg denne samme tryggheten når du kjøper hotellopplevelser av oss. Derfor rapporterer vi på tre bunnlinjer: People, Planet & Profit. Vi ønsker å bli vurdert på alle tre. Helt åpent. Sånn kan du sove med god samvittighet.

HJELP OSS TIL Å SPISE VERDEN BEDRE

Nordic Choice vil gjøre det enkelt å spise god mat med god samvittighet. Å sette målet var lett. Å finne løsninger langt verre. Veien fram til tallerkenen er full av dilemmaer. Finnes det mat som smaker godt og som også er bra for kroppen, dyra og miljøet? Siden 2013 har Nordic Choice Hotels vært stolt sponsor av EAT Stockholm Food Forum, et globalt initiativ etablert av Stordalen Foundation og Stockholm Resilience Centre. Sammen med NHO og Företagarna har vi etablert Local EAT Award som jakter entreprenører innen mat, helse og bærekraft.

VIND I SEILENE

2016 ble et historisk godt år for Nordic Choice Hotels. Vi vant flere viktige kontrakter som Clarion Hotel Bjørvika i Oslo, Comfort Hotel Arlanda Airport i Stockholm og hele tre nye hotellprosjekt i København: Posthuset samt Clarion Hotel og Comfort Hotel på Københavns Lufthavn. Nordic Choice Hotels markerte også et nytt kapittel i selskapet, med åpningen av Clarion Hotel Helsinki og Clarion Hotel Helsinki Airport. I tillegg til å levere vårt beste resultat noensinne, gjorde Nordic Choice Hotels slam dunk under årets Grand Travel Award og tok hjem prisene for beste hotellselskap i Norge, Sverige og Norden.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.