MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikken

Nicebeauty.com er en dansk nettbutikk som ble startet i 2009. Visjonen til nettbutikken er å selge kosmetikkprodukter til en veldig lav pris. Første året nettbutikken startet var hovedfokuset hårprodukter, da hovedsakelig til frisørsalonger. Med ettersom de merket et voldsomt engasjement fra andre kunder valgte de å fokusere på et bredere sortiment.

Hva de selger

I nettbutikken har de et stort og bredt utvalg innen kosmetikk- og skjønnhetsprodukter. Det kan være at du er på utkikk etter Premium-produkter fra stjernemerkene Dior og Chanel, eller du ser etter et mindre kjent produkt som passer for lommeboken din. I denne nettbutikken finner du garantert det.

Det trenger ikke å være dyrt for å gi utseende et stort løft, og det er noe nettbutikken har satt ut i praksis. I tillegg til å være markedsledende i Danmark har de merket en stor etterspørsel fra norske kunder, og det er derfor nettbutikken også er oversatt til norsk. Den største katalogen er sminke. I sminkekategorien finner du blant annet et enormt utvalg av maskara, øyeskygge, Foundation, pudder og blush.

De siste årene har de også fått et større utvalg innen elektroniske produkter som krølltenger, rettetanger, hårtørker og mange andre elektriske produkter.

Frakt og Levering

Bestiller du for over 499 kroner er leveringen helt kostnadsfritt. Hvis du bestiller under det beløpet tilkommer det 69 kroner for leveringen i tillegg. Nettbutikken benytter PostNord som leveringspartner, og derfor er du sikret en effektiv og rask levering. Faktisk kan du motta bestillingen din allerede innen 1 til 4 virkedager. For mange kan ventingen etter en bestilling være svært smertefullt da de gleder seg til bestillingen ankommer. Det er grunnen til at alle bestillinger som er utført i nettbutikken kan spores. Ved å benytte tilsendt sporingsnummer kan du følge bestillingen fra den blir sendt fra lageret og helt hjem til deg.

Selv om nicebeauty.com er helt sikker på kvaliteten på produktet kan ting skje. Kanskje du har mottatt feil produkt, eller det kan hende at noen av produktene har en fabrikkskade. Du kan da returnere produktene. Du må skrive ut et returskjema som du finner i nettbutikken. Der vil det stå en adresse som produktene skal sendes tilbake til.

Kundeservice

På nicebeauty.com kan du betale med bankkort. Du kan også betale med PayPal om du har en aktiv konto med en positiv balanse. Syns du det er tryggere med en bankoverføring er det noe som dessuten lar seg gjøre.

Det er også veldig god kundeservice på nicebeauty.com. I tillegg til at du kan ringe kan du sende en epost. For mange kan det være mest hensiktsmessig og sende en epost om de har en lang forespørsel.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.