MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikken

Motekjeden New Look har siden starten i 1969 kontinuerlig ekspandert til hele verden, og har nå flere hundre butikker verden over. I tillegg til fysiske butikken har de nettbutikken newlook.com som ikke er oversatt til norsk, men som har flere tusen fornøyde kunder over hele landet.

Hva de selger

Newlook.com er den nettbutikken både menn og kvinner elsker. I nettbutikken finner du et stort utvalg av klær på tvers av kjønn. Enten du ser etter flotte og tidsriktige sko eller ny sommerkjole kan du være sikker på at du finner det på newlook.com.

Videre har de et bredt utvalg av gensere, bukser, jakker og kåper, topper og undertøy. Nettbutikken har et veldig brukervennlig design. Trykker du derfor på om du ser etter klær for kvinner, menn eller tenåringer kan du se en egen seksjon for hvilken anledning du ønsker klærne. Det kan være at du skal på en festival, og derfor ser etter klær som passer til det. Kanskje det også kan hende du skal i et bryllup og ønsker noen stilige klær. På goodlook.com får du derfor opp en liste over de klærne som passer seg til den anledningen du har valgt.

I tillegg til det store utvalget med moterike klær finner du også en rekke tilbehør til en lav pris. Blant annet kan du bestille vesker, solbriller, skjerf, ryggsekker, smykker og masse annet.

Frakt og Levering

Bestillingen blir sendt fra lager i England, men er uansett både rask og effektiv. Det er helt gratis levering ved kjøp over €65, men under den prisen kommer det en liten leveringspris. Den billigste er en standardlevering og koster bare €5.99 uansett bestilling, og leveringstiden er normalt 5-7 dager.

Ønsker du ekspresslevering koster det €7.99 og leveringstiden er normalt på 2-4 dager. Det som er veldig praktisk med en ekspresslevering er ikke bare hvor raskt du mottar bestillingen din, men også at du kan spore bestillingen fra den blir sendt fra lageret til den ankommer deg. Det gir en bedre trygghet for kundene.

Lookcool.com er stolte av produktene som blir ført, men noen ganger ønsker en kunde retur av hele eller deler av bestillingen. Det kan være at du har mottatt feil størrelse eller feil farge. Det er viktig før en retur at produktene er i originalemballasjen, og at tilstanden er som da du mottok dem. Nettbutikken oppgir at de ikke er ansvarlig for returen og at kunden betaler leveringen. Du må fylle ut et returskjema som fulgte med bestillingen og sende den med returen. Du kan da sende returen til adressen som står oppført i nettbutikken. Du kan selv velge om du ønsker et bytte eller refundering av beløpet. Hvis du ønsker en refundering kan det ta opptil 5 dager etter returen  har kommet.

Kundeservice

Newlook.com har de fleste vanlige spørsmål stående i nettbutikken, samt svar. Hvis du lurer på noe annet, eller du ikke finner svaret kan du blant annet henvende deg via Live Chat i nettbutikken. Du kan dessuten kontakte kundeservice på Facebook, Twitter og Instagram. Hvis du ønsker et raskt svar kan du også ringe alle dager. Du kan også henvende deg via epost der du får svar i løpet av kort tid.

Nettbutikken er veldig brukervennlig der du blant annet kan finne en størrelsesveileder slik at du er sikret deg riktig størrelse under bestilling. Takket være mange betalingsmåter kan også de fleste nyte klær fra nettbutikken. Du kan betale med Visa og kredittkort, samt via bankoverføring. Newlook.com aksepterer også PayPal som betalingsmåte.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.