MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikken

Nettmat.no er en relativt ny tjeneste innen levering av mat direkte på døren. De fleste i Norge har et liv bestående av både jobb og barn, noe som fort kan resultere i at de har for liten tid til å lage sunn og god mat hjemme. Ved å benytte tjenestene til nettmat.no vil ikke det være noe problem lenger. Teamet i nettmat.no består av mennesker med lang erfaring innen mat og kosthold. De leverer 6 ulike matkasser i Stavanger, Oslo, Bergen og Trondheim.

Matkassene du kan velge mellom

 

På nettmat.no kan du velge mellom 6 ulike matkasser avhengig av hva behovet ditt er.

  • Sunn familie er en matkasse som passer best for familier, og derfor kan du også bestemme størrelsen du ønsker å bestille, avhengig av hvor mange familiemedlemmer det er.
  • Sunn Duo er spesielt utviklet for to personer som foretrekker sunn og næringsrik mat kombinert med enkel tilberedelse.
  • Supermat er for dere som er glad i spennende smaker, og som syns det er viktig med nye og mer spennende grønnsaker i maten deres.
  • I dagens samfunn er ikke veganerlivet veldig enkelt, noe som gjør at måltidene ofte må planlegges, og det er grunnen til at denne matkassen inneholder mye varierende og smakfulle veganmat.
  • Ofte kan det være kjedelig å være singel. Spise alene er noe de fleste ikke foretrekker da mat og matlaging skal være en sosial ting. Single liker derfor enklere og raske løsninger som gjør at de kan spise raskt. I denne matkassen for single er den derfor skreddersydd med gode, sunne og næringsrike retter for deg som bare er en person.
  • Tempo er den aller siste matkassen, og består av en rekke matvarer som gjør det enkelt og raskt å lage maten.

Frakt og Levering

Frakt- og leveringsbetingelsene til nettmat.no er helt fantastiske. Det er en abonnementsløsning, men den er helt uten bindingstid slik at du kan prøve en gang eller fortsette om det er det du ønsker.

Når du er i nettbutikken krysser du først av på en av de 6 matkassene du ønsker, basert på ditt og familiens behov. Når det er gjort må du bla litt lenger ned på siden der du får valget om startdato. Alle bestillingene blir levert hver mandag mellom kl. 16.00 og 21.00 av folk som er ansatt i selskapet. Du må også velge størrelsen på den kassen du har valgt.

Det er helt gratis levering for deg så du har bare abonnentsprisen å forholde deg til. Du kan dessuten velge om du ønsker å få levert en fruktpakke sammen med matkassen din. Sjåførene ringer eller banker på døren med en gang de ankommer boligen din, men er du ikke hjemme sender de en SMS eller ringer det oppførte telefonnummeret. Om du ikke er hjemme og sjåfør ikke får tak i deg blir kassen satt igjen utenfor døren din, og det er da ditt ansvar for kassen. Hvis du bor et sted der det å sette igjen kassen er uansvarlig vil den bli levert i retur, og du vil bli belastet det fulle beløpet.

Kundeservice

I nettbutikken kan du lese og lære mer om de ulike kassene før du tar det endelige valget ditt. Du finner også masse informasjon om selskapet bak nettmat.no og deres kompetanse når det gjelder mat. Hvis du derimot har noen andre forespørsler kan du ringe nettmat.no på det oppførte telefonnummeret der du får fort svar. Du kan også sende en epost der du vil få svar innen relativt kort tid.

Du kan betale med visakort eller kredittkort på nettmat.no. Hvis kortet ikke kan bli belastes får du en automatisk faktura på eposten din med 7 dagers betalingsfrist.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.