MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikken

I flere år nå har navnestempel.no gjort det mulig for den norske befolkningen og tilpasse et egent navnestempel. Navnestemplet i nettbutikken passer til klær, tekstiler, papir, bøker og mange flere ting. Det som kjennetegner stemplet som selger på navnestempel.no er den utrolige høy kvaliteten som gjør at de tåler alt fra vaskemaskinen til værutfordringer.

Hva de selger

Har du en tendens til å rote bort klær og bøker? Kanskje du har et barn som stadig mister ting i barnehagen eller på skolen. Det vil det være slutt på om du bestiller navnestempel i denne nettbutikken. Dette er en av landets eneste butikker som selger dette produkter, og det beste av alt er at du kan designe den selv. Det betyr at du blant annet kan ha et navnestempel med familiens etternavn. Det vil bidra til at folk enkelt kan se stempelet og dermed få vite at det er familien din sine ting.

Blekket til navnestempelet er svart så på mørk tekstil kan det være vanskelig og syntes. Det kan dermed være en fordel og stemple på tekstilens vaskeanvisning som i mange tilfeller er hvitt. Navnestempelet holder til hele 1000 trykk, og etter det kan du bare bestille nytt blekk i nettbutikken.

Frakt og Levering

Leveringen på navnestempel.no er helt gratis. Når du har designet ditt eget navnestempel og har lagt inn bestilling på det mottar du en bekreftelse på epost. Etter produksjon som kan ta en dag før den blir leveringen direkte hjem til deg, og det beste er at det er helt kostnadsfritt. Det betyr at du kan ta i bruk navnestempelet allerede innen 1-2 virkedager.

Kundeservice

De fleste spørsmål samt svar kan du finne i nettbutikken. Skulle du derimot ønske og komme i kontakt med nettbutikken kan du sende dem en epost. Du kan også benytte kontaktskjemaet i nettbutikken. Det er via disse alternativene du er garantert et rakt svar. Det er også mulig at du kan ringe dem på det oppførte telefonnummeret i nettbutikken, men som nettbutikken selv forklarer kan de ikke prioritere det siden det er en ren nettbutikk.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.