MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikken

Hvis du er lei av at undertøyet går opp i sømmen, eller at den fort blir misfarget etter noen runder i vaskemaskinen er mymuse.no nettbutikken for deg. Mymuse.no ble startet i 2013 og inneholder det beste av undertøy fra anerkjente produsenter.

Hva de selger

Mymuse.no selger alt av eksklusive undertøy av høy kvalitet for kvinner. Ved å bare føre undertøy fra ledende europeiske leverandører kan du være sikker på at undertøyet holder i lang tid I nettbutikken finner du blant annet et stort utvalg av Bh-er i mange forskjellige størrelser. Faktisk fører de Bh-er fra størrelse A cup til K cup.

Hvis du har tenkt deg på en velfortjent ferie i varmere strøk eller det snart er sommer er det dessuten tid for å finne fram bikinien. Mymuse.no har et stort utvalg av badetøy fra stjerneprodusenten Seafolly. Det er badetøy som er anerkjent for sin gode passform og sitt trendy design.

En ting som alle kvinner kan kjenne seg igjen i er og ta på seg strømpebuksene for så at de revner. Det er derfor viktig og benytte strømpebukser av en høy kvalitet og med et slitesterk materiale. Det er nemlig slik at strømpebukser og strømper er noe som kan bidra til å løfte din feminine side. I nettbutikken kan du derfor finne strømpebuksene som faktisk holder.

Frakt og Levering

Som regel blir bestillingen sendt fra lageret samme dagen, men kan i noen tilfeller ta en virkedag. Ved bestilling for over 900 kroner er det helt gratis levering til hele landet. Bestiller du derimot under den summen tilkommer det et lite leveringsgebyr. Det er to leveringsmetoder, og den billigste er hjem i postkassen din og det koster da bare 49 kroner. Hvis du ønsker at bestillingen skal sendes til ditt lokale postkontor eller post i butikk koster det 69 kroner.

Det at de bruker Bring som transportør av bestillingene sikrer en trygg levering. Når bestillingen har blitt levert til Bring mottar du en SMS eller en epost der du mottar et sporingsnummer. Det betyr at du kan følge leveringsprosessen hele veien.

Siden mymuse.no ikke har egne butikker der du kan prøve plaggene får du hele 30 dagers returrett. Det gjør at du kan teste ut klærne, og passer de ikke helt kan du enkelt returnere de og bytte inn i en størrelse som passer.

Kundeservice

På mymuse.no finner du svarene på de fleste spørsmål. Finner du ikke svaret eller har en annen henvende kan du kontakte nettbutikken via Live Chat for et raskt svar. Du kan også ta kontakt på telefon. For mange kan det også være mer praktisk og sende en henvendelse via kontaktskjemaet i nettbutikken der du får et svar innen kort tid.

Det er også viktig at de fleste kan få en god handleopplevelse i nettbutikken, og derfor kan du i tillegg til å betale med vanlig bankkort benytte Klarna. Takket være tjenesten Klarna kan du motta en faktura med pakken, som har 14 dagers betalingsfrist. Du kan dessuten bestille og betale på avbetaling.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.