MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om Musti

I 2016 etablerer Musti seg med butikker over hele Norge. Våre første butikker blir å finne på Østlandet, men dette er bare starten. Over lengre tid har vi gledet oss og forberedt oss til å lansere i Norge. Vi er veldig glade over responsen vi har fått så langt og vi kan ikke vente med å treffe deg og tusenvis av andre kunder i en av våre butikker.

Vi er en del av Musti ja Mirri – Nordens største dyrebutikk-kjede med 230 butikker i Sverige og Finland. Ikke bare er vi den største kjeden – men vi har også Nordens største utvalg av merkevarer innen fôr og utstyr til kjæledyr. Vi er kjent for å være spesielt gode på hund og katt. Flere av våre beste merkevarer er ukjente i Norge, og vi gleder oss til å presentere dem for deg. Med et bredt sortiment og stort engasjement håper vi å kunne presentere butikker som du finner inspirerende å handle i.

Foruten våre fysiske butikker satser vi også på nettbutikk. Dette fordi vi vet at mange kunder ønsker å handle også på nett. I nettbutikken vår er ambisjonen å levere fremragende service, en trygg og effektiv handel og ikke minst vil vi forsøke å gi deg veiledning, gode råd og tips.

Alle vi som jobber i Musti elsker dyr. Du vil merke det på gleden og engasjementet!  Musti er kjent for dette! I tillegg strekker vi oss litt lengre for at du skal oppleve ekte kundeservice. Dette fordi vi bryr oss, og fordi vi elsker vårt fag. Vi tror du vil merke dette når du besøker oss.

Vi vil gjerne også invitere deg med i klubben vår – der tar vi ekstra godt vare på deg og kjæledyret ditt. Om du melder deg inn, vil du motta tips, råd og spesielle tilbud, eksklusivt for våre medlemmer. Du kan melde deg inn her i nettbutikken, men også ute i den fysiske butikken.

I Musti sier vi at et besøk hos oss skal være trygt, fordi vi gir gode råd, det skal være enkelt, fordi vi har alt du trenger og ikke minst skal det være gøy, i Musti investerer vi i glede og trivsel!

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.