MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikken

Multritriathlon.no er en familieeid nettbutikk som ble startet i 2014. Driver du med multisport, triatlon eller rulleski er dette nettbutikken for deg.

Hva de selger

Nettbutikken har et stort utvalg av produkter og utstyr til multisport, triatlon og rulleski. I tillegg til å ha svært konkurransedyktige priser har de produkter fra ledende varemerker. Det som kjennetegner produktene på multritriathlon.no er den gode kvaliteten på produktene. Nettbutikken er veldig brukervennlig og har kategorisert produktene etter idretten du driver med, som gjør den veldig oversiktlig. Hvis du tar en titt i kategorien for multisport finner du blant annet et bredt utvalg av praktiske hodelykter, friluftsutstyr, ryggsekker, solbriller og telt

Ser du derimot i kategorien for rulleski finner du ikke bare rulleski fra ledende produsenter som Elpex, Marwe og Skigo, men også et stort utvalg av beskyttelsesutstyr, reservedeler, drikkebelter og vesker og sko. Når man driver på med slite idretter er det en forutsetning og benytte slitesterke klær av høy kvalitet. På multritriathlon.no kan du derfor bla gjennom en omfattende katalog med klær. Triatlonklær, treningsklær og undertøy er bare noen av tingene du vil finne. I denne kategorien føres det fra ledende produsenter som 2XU, Skins, Zoot og mange flere.

Frakt og Levering

Ved bestilling i denne nettbutikken er du sikret en rask og effektiv levering. I kassen kan du velge mellom standard- eller ekspresslevering. Velger du standardlevering blir bestillingen sendt normalt innen 2-5 virkedager. Velger du derimot ekspresslevering slipper du all den ventingen og leveringen blir sendt normalt innen 24 timer.

Hvis du har bestilt produkter som krever grunnprepering må du oftest vente en ekstra dag på leveringen din. Det at de bare benytter PostNord som leveringsalternativ er du sikret en trygg levering av alle bestillingene dine. Det er helt gratis levering ved bestilling over 1000 kroner Skulle du derimot bestille under den summen tilkommer det et lite leveringsgebyr.

Hvis du har behov for et bytte eller retur av hele eller deler av bestillingen din så ikke fortvil. Når du bestiller i denne nettbutikken har du hele 90 dager på deg til å gjøre det. Det kan være at du er lite fornøyd, har mottatt feil størrelse eller bare ønsker et annet produkt. Du kan bruke returskjemaet som fulgte med bestillingen din. Fyll det ut og returner produktene.

Ønsker du et nytt produkt kan du gå inn i nettbutikken og bestille et nytt. Det er alltid kundene som er ansvarlig for returner, avhengig av årsak. Benytter du derfor returseddelen som fulgt bestillingen koster det derfor 75 kroner. Er det en bestilling som inneholder produkter som er veldig, for eksempel ski koster det 150 kroner.

Kundeservice

På multritriathlon.no kan du benytte bankkort som betalingsmetode. Hvis du ønsker en faktura eller og delbetale kan du bestille med Klarna som er en tjeneste som nettbutikken samarbeider med.

Det er også viktig med et godt kundeservice for den beste handleopplevelsen. Du kan derfor enkelt få kontakt med nettbutikken på telefonen i ukedagene. Hvis du har en litt større henvendelse kan det være lurest og sende en epost du vil få svar på innen veldig kort tid.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.