MER INFORMASJON - KLIKK HER

Hva vi gjør

momondo er en gratis og global reisesøkside som sammenligner milliarder av billige flybilletter, hoteller, leiebiler og pakkereiser.

Vi er hundre prosent uavhengige av flyselskapene og reiseoperatørene, noe som betyr at vi kan gi våre brukere en fullstendig oversikt over de tilgjengelige flyreisene og hotelltilbudene uten å legge til noen form for avgift.

Vi selv selger ikke flybilletter, hotellopphold, leiebiler eller pakkereiser – vi viser deg de beste prisene så du kan velge det tilbudet du ønsker. Ett klikk og du blir videresendt direkte til din foretrukne leverandør, hvor bookingen gjennomføres.

I dag opererer vi i mer enn 30 markeder rundt om i verden, og er anerkjent internasjonalt for vårt unike produkt og tjenester. Vi har blitt anbefalt av ledende internasjonale medier som The New York Times og CNN, og også av norske medier som TV2, Dine Penger og Dagbladet. momondo har også vunnet en rekke utmerkelser innenfor reiseindustrien; ’Beste Metasøk-nettside’, ’Beste Bruk av Sosiale Medier’ og ’Beste Søkeside for Flypriser.’

Vår visjon

Vi mener at alle burde ha mulighet til å reise og oppleve verden. Vi har en visjon om en verden hvor våre forskjeller er en kilde til inspirasjon og utvikling, ikke til intoleranse og fordommer. Vårt formål er å inspirere og oppfordre hver og en av oss til å være nysgjerrig og å ha et åpent sinn, slik at vi alle kan nyte godene av en bedre, og mer mangfoldig verden.

Let’s Open Our World

momondo ble grunnlagt i 2006 og i dag har vi mer enn 250 ansatte fra mer enn 40 forskjellige land som alle holder til på vårt hovedkontor i København. momondo er et uavhengig brand innenfor KAYAK-datterselskapet i Priceline Group. Vi er lidenskapelig opptatt av arbeidet vårt, og er svært stolte av å kunne åpne opp verden sammen med våre reisende.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.