MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikken

Misterspex.no har siden 2005 hatt som fokus og gjøre livet lettere for nordmenn. Siden starten har de hatt en økende kundemasse og er nå en av de største leverandørene av briller og kontaktlister på nett.

Ofte kan briller og linser være svært dyre, og det er noe grunnleggerne til denne nettbutikken ville gjøre noe med Derfor startet de nettbutikken med tanke på at mennesker skulle få tak i linser og briller fra ledende produsenter til svært konkurransedyktige priser.

Hva de selger

I nettbutikken finner du et stort og variert utvalg av briller og linser til en lav pris. Det har de siste årene blitt en stor priskrig på linser og briller, men bestiller du på masterspex.no kan du være sikker på at du blir fornøyd med kjøpet, både når det gjelder kvalitet og pris.

Nettbutikken tilbyr linser både med og uten styrke. Du kan også bestille fargelinser både med og uten styrke. Det som gjør masterspex.no så unikt er at det er nesten som en helt vanlig brillebutikk. Det som derimot er litt annerledes er at de ikke tilbyr synstester.

Hvis du har behov for noen stilige solbriller til bruk på fjellet eller på sommeren har de det også. Tommy Hilfiger, Ray Ban og Marc by Marc Jacobs er bare noen av de ledende produsentene som nettbutikken fører solbriller og biller for.

Frakt og Levering

Rask og effektiv levering er noe som kjennetegner misterspex.no. Ca. 85% av alle bestillingene blir behandlet og sendt fra lageret innen 24 timer. Leveringstiden er på 2-4 virkedager om du har bestilt produkter der styrken ikke skal tilpasses. Ønsker du derimot å bestille briller, kontaktlinser eller solbriller med individuell styrke er leveringstiden normalt 8 til 15 virkedager. Det må belages litt lenger ventetid ved stor pågang.

Selv om det er relativt billig i denne nettbutikken kan bestillingen være en liten investering. Det er derfor helt gratis levering på bestillinger over 700 kroner. Hvis du har bestilt under den prisen tilkommer en liten kostnad for leveringen. Det blir sendt med A-post og kommer hjem til postkassen din. Hvis pakken er for stor for postkassen blir den sendt til nærmeste postkontor. Du mottar da en epost eller SMS med hentelappen.

Fra du mottar de nye brillene eller lisene dine har du hele 10 dager på det til å teste de ut. Grunnen at du skal ha mulighet for å prøve ut linsene eller brillene, og virkelig være fornøyd med kjøpet. Det er først da du kan være sikker på at produktet er tilpasset dine øyner. Hvis styrken ikke er tilpasset øynene dine kan du returnere produktene helt kostnadsfritt. Det er derimot viktig at du legger inn opplysninger som står på brilleseddelen du har fått etter synstest. Det gjør at nettbutikken kan slipe glassene tilpasset øynene dine.

Hvis bestillingen din har en samlet verdi på mer enn 400 kroner følger det alltid med et returskjema. Har du bestilt under det kan du laste ned et returskjema i nettbutikken.

Kundeservice

Misterspex.no tilbyr en 90-dagers pengene tilbake-garanti. Er du derfor ikke fornøyd med produktet kan du returnere de inne 90 dager og du vil få tilbakebetalt alle pengene dine.

Ved bestilling kan du også betale med bankkort eller du kan søke om Klarna. Blir du godkjent etter en kredittvurdering kan du bestille og motta en faktura med 14 dagers betalingsfrist. Takket være Klarna kan du også delbetale bestillingen din.

Hvis du har noen spørsmål til misterspex.no kan du kontakte de på telefon. Hvis du har en litt mer kompleks forespørsel er det for det meste hensiktsmessig og sende en epost, der du får svar innen kort tid.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.