MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikken

Miniinthebox.com er en nettbutikk som ble etablert i 2007. Siden den gang har de ekspandert stort, og leverer produkter til over 200 land. Nettbutikken har en stor kundegruppe i Norge, og har derfor oversatt hele nettbutikken til norsk.

Hva de selger

Nettbutikken tilbyr et stort utvalg av gadgets, elektronikk og mye mer til en svært lav pris. Av utvalget finner du blant annet et stort utvalg av etuier og deksler til smarttelefoner og nettbrett.

Hvis du har sett lenge etter det perfekte interiøret for hjemmet ditt kan du være trygg på at miniinthebox.com har det også. Videre tilbyr nettbutikken et like bredt utvalg av smykker og klokker av en særdeles høy kvalitet. Man kan trygt si at dette er en totalleverandør av det aller meste, og derfor fører også moteklær for både kvinner, menn og barn til konkurransedyktige priser. Enten du er på utkikk etter en ny sommerkjole, undertøy, herreskjorter, eller klær til din nyfødte har nettbutikken det.

Elektronikk er noe som har fasinert nordmenn i flere år. Stadig skikker den norske befolkningen etter ny elektronikk de kan leke seg med. Du finner derfor tilbehør til Xbox, Wii og PlayStation direkte i nettbutikken. Hvis du også ser etter hodetelefoner, VR glass, ladere, overvåkningsprodukter eller bildeler kan du velge mellom mange sorter på miniinthebox.com

Frakt og Levering

Nettbutikken driftes fra kina, men har lagre over hele Europa, og har dermed en normal leveringstid på 10 til 20 virkedager. Den mest økonomiske leveringsmetoden inkluderer ingen sporing. Prisen baseres på vekten til pakken, og egner seg spesielt til små bestillinger.

Den andre leveringsmetoden inkluderer sporing og det koster normalt mellom $1-3 for leveringen. Det som er bra med sporing er at du kan følge leveringsprosessen fra den blir sendt fra lageret og helt til utsendelsesstedet.

Den tredje og mest praktiske leveringsmetoden er ekspresspost som har en normal leveringstid på bare 5-8 virkedager.

Det som er viktig å tenke på er at det kan komme et tollgebyr samt moms på toppen av kjøpsprisen. Hvis bestillingen må tollklareres kan det også resultere i litt lenger leveringstid.

Det er enkelt å returnere bestillinger fra miniinthebox.com. Alle norske som bestiller i nettbutikken har en 14 dagers angrerett, men for å returnere en bestilling må originale etiketter være festet til produktet, og emballasjen må være på. Dessuten må produktene ikke ha vært i bruk. Hvis du ønsker en refusjon må du først ta kontakt med kundeservice.

Kundeservice

Kundeservicen på miniinthebox.com er helt fantastisk. Du finner masse informasjon i nettbutikken, men hvis du har en eller flere forespørsler kan du ta kontakt. Du kan derfor logge deg inn på mine sider der du kan finne mange kontaktmetoder.

Du kan betale med de fleste bankkort og kredittkort. Hvis du ønsker å betale med PayPal kan du det også.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.