MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikken

Mimmis.no er en norsk familiedrevet nettbutikk der alt fokus ligger i produkter for babyer og barn. Ved å ha et av Norges største utvalg er de en stor og betrodd leverandør av alt babyer og barn har behov for av produkter.

Hva de selger

I nettbutikken har de over 10 000 produkter for babyer og barn. Du kan blant annet finne et stort utvalg av barnevogner, stellebord, leker, barnestoler. Videre kan du finne et like bredt utvalg av drikkeflasker, bæremeiser og bæreseler.

Frakt og Levering

Bestiller du før kl. 13.00 på hverdager blir bestillingen sendt med en gang. Lageret er praktisk plassert i Sandefjord slik at du kan forvente en rask og effektiv levering. Det er faktisk så raskt at du kan motta bestillingen din allerede innen 5 dager.

Hvis du bestiller produkter for over 999 kroner så er dessuten frakten helt gratis. Hvis du bestiller under den prisen varierer leveringskostnaden fra 99 kroner opptil 499 kroner avhengig av leveringsalternativet. Velger du det dyreste alternativet kommer bestillingen faktisk helt hjem til døren din. Mange mennesker foretrekker dette alternativet siden de ofte ikke har mye tid til rådighet på grunn av jobb og studier.

Selv om mimmis.no vet at de aller fleste er 100 % fornøyd med produktene har de en av bransjens beste returbetingelser for kundene. I tillegg til at du kan returnere produktene du har kjøpt i løpet av 366 dager er den også helt gratis. Du kan da sende den tilbake med Posten, eller så kan du henvende deg til nettbutikken og bestille en ferdig frankert returetikett som har en pris på 149 kroner.

Kundeservice

Når du bestiller hos mimmis.no har du en rekke betalingsalternativer du kan velge mellom. Selv om bankkort er den mest vanlige måten, kan du også bestille og motta en faktura takket være tjenesten Klarna. Med Klarna kan du også delbetale for alle dine bestilte produkter.

Mimmis.no har også en visjon om og alltid tilby produkter til en rimelig pris, og derfor har de lansert en prisgaranti. Ser du derfor samme produkt billigere i en annen nettbutikk eller fysisk butikk så matcher de prisen på produkter.

Det at kundene lett får tak i nettbutikken er en vesentlig faktor, og derfor kan du både ringe og sende epost til mimmis.no. Hvis du ønsker et raskere svar på noe, kan det være mest hensiktsmessig og ringe. Om du derimot har en lang henvendelse eller ønsker litt mer dype råd kan det lønne seg og sende en epost, der du får svar innen kort tid.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.