MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om Mass

Mass.fi har blitt satt opp for å gi deg topp produkter til lave priser. Selskapets grunnlegger, Robert Walkerilla, er bransjens erfaring i både Europa og USA, og han har jobbet med mange av verdens største idretts næringsstoffer selskaper produksjon.). Mass.fi er en del av den prisbelønte The Hut Group, en siden 2014 ( www.thehutgroup.com , det offisielle navnet på selskapet The Hut.com Limited).

Mass.fi har en rekke topp produsenter importør i Finland, og vårt mål er å gjøre tilgjengelig for forbrukere i markedet den siste, høyeste kvalitet og mest effektive sport ernæring … til lavest mulig pris.

Vi legger i nær fremtid er det andre kvalitetsprodukter i vår butikk, så hold et øye på vår side. Bunn for å komme til å lese mer om selskapets misjon, arvommesta og visjon.

VÅR MISJON

Vår misjon er å gjøre våre kunder lykkeligere, sunnere og sterkere.

Trening kan være svært forskjellig for ulike mennesker. Vi alle har svært ulike mål. Noen ønsker å konkurrere i disiplinene fysikk, andre flytter sjeldnere og mer for personlig tilfredsstillelse, andre delta i lagidrett, andre nyere arter, som vi konsekvent får spekter av arter. Hovedmålet med noen, er bedre kondisjon, øke bære eller økende effekt, mens andre vektkontroll, vekttap eller masse forplantning.

Enten hensikten eller målet for noen, er det fortsatt alt god trening og bevegelse. All bevegelse for å fremme trivsel og helse, og muligens enda lenger enn hele levetiden og mer vitalitet.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.