MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikken

Eierne bak lyko.no driver en rekke frisørsalonger i Sverige i tillegg til å tilby hår- og hårprodukter til andre salonger og privatkunder.

Hva de selger

Selv om lyko.no har et stort fokus på hår- og hårpleieprodukter har de også et stort utvalg av andre produkter i nettbutikken. I utvalget vil du blant annet finne et bredt utvalg av parfyme og sminke fra ledende produsenter, som Blinc, Ardell, Aden, Davidoff, David Backham, Cristiano Ronaldo og mange flere. Lyko.no har også et bredt utvalg av undertøy for kvinner og menn. Enten du ser etter truser, strømper eller sokker kan du derfor være sikker på at du finner det på lyko.no

Med en helt egen dedikert katalog for menn kan du også finne hårpleie og hudpleieprodukter som er tilpasset menns hår og hud.

Frakt og Levering

Det er en rask og effektiv levering ved bestilling på lyko.no. Det er blant annet helt gratis levering hvis du handler for mer enn 300 kroner. Skulle du derimot handle for et mindre beløp er det en liten leveringskostnad. Bestillingen sendes fra lager som ligger i Sverige, og tollgebyr samt moms er inkludert i prisen. Bestillingen blir levert med Mypack, noe som gjør at sporing er inkludert. Med en gang bestillingen har ankommet Norge kan du derfor følge leveringen helt til utsendelsesstedet.

Når du har mottatt bestillingen din har du 14 dagers angrerett. Har du derfor lyst til å heve kjøpet eller bytte inn i noe annet går det helt fint. Du må i en slik situasjon fylle ut et returskjema som ligger på dine sider i nettbutikken. Der står også all informasjon om hvordan en retur utføres. Det er viktig ved en retur at produktene er i den tilstanden som når du mottok dem. Ønsker du derimot å benytte deg av reklamasjon kan du det. Det gjelder hvis du ser en produksjonsfeil eller hele eller deler av bestillingen har blitt skadet under leveringen. Det er uansett viktig at produktene er ubrukt.

Kundeservice

Selv om du finner masse informasjon i nettbutikken kan du henvende deg til kundeservice. Du kan ringe kundeservice alle hverdager mellom kl. 09.00 og 17.00. Lyko.no har dessuten en Live Chat som er bemannet alle hverdager mellom kl. 09.00 og 18.00 der du får svar med en gang. Har du derimot en litt lenger forespørsel kan det være mest hensiktsmessig og sende en epost.

Det finnes også en rekke betalingsalternativer i nettbutikken. Du kan betale med vanlig bankkort eller kredittkort. Takket være Klarna kan du også motta en faktura med bestillingen. Du må gjennomgå en liten kredittsjekk, men etter det kan du også delbetale for bestillingen.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.