MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikken

Hvis du er på utkikk etter noen nytt beskyttelsesdeksel til smarttelefonen eller nettbrettet ditt er nettbutikken lux-case.no det du ser etter. Selskapet bak denne nettbutikken er svensk, men i Norge har de nettbutikken lux-case.no.

Hva de selger

Lux-case.no har som en av Norges kanskje største nettbutikker for mobildeksler et ekstremt stort utvalg. Nettbutikken har klart det mange nettbutikker ikke klarer, nemlig det og ha et omfattende utvalg uten at prisene blir for stive.  De fører dessuten bare produkter fra kjente merkevarer, blant annet LG, Samsung, Nokia, Google og Huaway. Har du derimot et nettbrett finner du også deksler for det også.

I takt med utviklingen har de måtte oppdatere sin allerede store katalog med flere andre produkter. Det er grunnen til at du finner et bredt utvalg av powerbank, mini-høyttalere, praktiske vesker for bærbar datamaskin og GoPro i nettbutikken.

Frakt og Levering

Bestiller du innen kl. 17.00 blir bestillingen sendt med en gang. Leveringen tar normalt mellom 7 og 10 virkedager. Hvis bestillingen blir litt forsinket er det noe nettbutikken vil sende deg en epost om. Ved bestilling i denne nettbutikken har du også helt gratis levering, noe som kundene setter stor pris på. For lux-case.no er det veldig viktig at alle kundene er fornøyd, og derfor kan du bare forholde deg til kjøpsprisen.

Det er også veldig enkelt og bytte produktene på Lux-case.no. Hvis produktene dermed er ubrukt kan du bytte de i et annet produkt, men da er det viktig at du informerer om hvilket produkt du ønsker å bytte til. Det mest praktisk er å ta kontakt med kundeservice der de vil informere om fremgangsmåten.

Kundeservice

Det er helt normalt at kunder lurer på ting, og derfor har nettbutikken en egen side der de mest vanligste stilte spørsmålene befinner seg. Der finner du som regel svar på det du lurer på. Ønsker du derimot å henvende deg til kundeservice kan du ringe på det oppførte nummeret for et raskt svar. Hvis du har en litt større forespørsel er det mest hensiktsmessig å sende en epost.

Det er også en rekke betalingsmetoder i nettbutikken. Selv om du kan betale med bankkort er det en del kunder som foretrekker Klarna. Det gjør at du mottar en faktura med bestillingen din som du har 14 dager og betale på. Du kan også benytte delbetaling gjennom Klarna. PayPal finnes også som betalingsmetode og er en av verdens sikreste metoder for betaling på nett.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.