MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikken

Nettbutikken lookfantastic.com er opprinnelig en britisk nettbutikk, men har blitt oversatt til flere språk, deriblant norsk. Siden grunnleggelsen i 1996 har de opplevd en fantastisk vekst og, deres vareutvalg består nå av 14 000 produkter fra flere enn 400 internasjonale merker.

Hva de selger

Lookfantastic.com selger alt av skjønnhetsprodukter av en svært høy kvalitet. Selv om de fleste produktene er i den øvre prisklasse finnes også en rekke skjønnhetsprodukter for de med et stramt budsjett. I nettbutikken finner du et stort utvalg av pleie for hår, hud og kropp for menn og kvinner. Utvalget består også av praktisk elektronikk som blant annet rettetanger, hårfønere, hårfjernere og rensebørste. De har dessuten et like stort utvalg av sminke som gjør at du kan pynte deg når som helst i kjente merkevarer.

Ved å bare føre produkter fra ledende produsenter som GHD, Elizabeth Arden, Redken, OPI og Decleor er du sikret markedets aller beste kvalitet for skjønnhetsproduktene og sminken du bestiller.

Frakt og Levering

Selv med en stor kundemasse klarer lookfantastic.com og tilby svært gode fraktbetingelser. Det er grunnen til at de har valgt og tilby to fraktmetoder avhengig av hva kunden velger. Den første metoden er en standard frakt og er helt gratis. Denne fraktmetoden er bare tilgjengelig for bestillinger under 2 kg, og normal leveringstid er da 5 til 10 virkedager. Det inkluderer ikke sporing ved valg av denne metoden.

Den andre fraktmetoden er en sporet internasjonal frakt og koster bare 49 kroner. Hvis bestillingen din er over 1000 kroner er også denne metoden helt gratis. Ved at du velger denne metoden kan du spore bestillingen din fra den sendes fra lageret og helt til utsendelsesstedet i Norge. Det gir deg en fullstendig oversikt, og du kan følge prosessen fra postterminalen og hvor i landet bestillingen til enhver tid befinner seg. Normal leveringstid ved valg av denne fraktmetoden er 5 til 10 dager.

Kundeservice

De aller fleste vanlige spørsmål finner du i nettbutikken, men om du ikke gjør det kan du sende en epost der du får svar innen kort tid. Ønsker du derimot et raskere svar kan du sende en henvendelse på Facebook Massager for et svar umiddelbart. Du kan også sende et brev til nettbutikken, men det kan ta lang tid før svar. Ved alle bestillinger du foretar på lookfantastic.com har du 14 dagers åpent kjøp. Du kan derfor returnere produktene om du ikke er helt fornøyd. Skal du foreta en retur anbefales det å ta kontakt med kundeservice først. Du mottar da en autorisasjonskode som gjør behandlingen av returen og tilbakebetalingen til en enklere prosess.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.