MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikken

Hvis du ser etter noen nye kontaktlinser, briller, solbriller og tilbehør er nettbutikken lenson.com akkurat det perfekte for deg

Hva de selger

Lenson.com har et stort utvalg av kontaktlinser, briller, solbriller og tilbehør til konkurransedyktige priser. Ser du derfor etter noe som vil gi utseende et lite løft eller du har dårlig syn finner du produktene der. Produktene lenson.com fører kommer blant annet fra Cooper Vision, Alcon og Ray-Ban. Kontaktlinser er noe som kan være meget praktisk for mange. I nettbutikken finner du et bredt utvalg av dagslinser og månedslisen. Kontaktlinsene i nettbutikken kommer fra ledende produsenter som Focus, Dailies, Biofinity Toric og Air Optix Aqua.

Hvis du derimot ønsker noen nye og stilige solbriller til bruk på fjellet eller om sommeren finnes det mange ulike design og fasonger i nettbutikken. De mest populære solbrillene er fra Prada, Carrera og Oakley.

Den enorme katalogen består dessuten av sporty og fargerike briller for snowboard, frikjøring og slalåm. Det er briller som er veldig praktiske og vil minimere påvirkningen fra solen, og vil forhindre at snø kommer i kontakt med øyene dine.

Frakt og Levering

Hvis du skal bestille linser må du først velge de linsene du ønsker. Når det er gjort er det viktig å fylle ut de korrekte verdiene på linsene i et produktskjema. Når bestillingen er klar er det bare å fullføre handelen.

Det er en svært rask levering ved bestilling på lenson.com. Bestiller du innen kl. 16.00 samme dag sendes linsene med en gang. Det kan ta litt lenger tid å behandle en brillebestilling.

Lenson.com samarbeider med Posten, og det betyr at leveringen går smertefritt. Normalt sett blir bestillingen sendt direkte til postkassen din. Er bestillingen derimot for stor for postkassen blir den levert til nærmeste postkontor. Du mottar da en SMS eller epost med en hentemelding. Hvis du har bestilt det populære linseabonnement er det samme leveringsbetingelser.

Kundeservice

Lenson.com tar alle kundene på alvor. Rett før du har gjennomført bestillingen vil du ha muligheten til å krysse om du ønsker at linsekjøpet ditt skal bli et abonnent. Det er også viktig at alle har muligheten til å bli en av de respekterte kundene på lenson.com. Det er grunnen til at de har valgt Klarna Checkout som betalingsmetode. Du har dermed muligheten til å betale med kort eller direktebetaling i nettbutikken. Ønsker du derimot og betale med faktura kan du det også. Du kan også betale via PayPal som er en av verdens mest tryggeste betalingsmåter.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.