MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikken

Lensit.no er en norsk nettbutikk der alt fokus ligger i kontaktlinser. En faktor for denne nettbutikkens suksess er og tilby de mest populære linsene fra de mest kjente produsentene til Norges beste priser.

Hva de selger

Før du bestiller kontaktlinser på lensit.no bør du oppsøke en optiker for å undersøke synet ditt. Du får da skrevet ned den nøyaktige styrken du har behov for. Du kan etter det gå inn på lensit.no og se etter de perfekte kontaktlinsene. Noen foretrekker dagslinser som må byttes hver dag, mens andre foretrekker månedslinser som kan brukes hele måneden. Alt dette finner du i nettbutikken.

Det at de bare har fokus på kontaktlinser gjør at de også har stor fagkompetanse på akkurat dette område. Nettbutikken har også progressive kontaktlinser, samt toriske kontaktlinser for de som har skjeve hornhinner. Ved bestilling av toriske kontaktlinser må du gå til en øyenlege eller optiker som må skrive ned korrekt sylinder og akse, i tillegg til riktig styrke, basiskurve og diameter. Lensit.no har dessuten et lite utvalg med solbriller. Gode eksempler på produsenter nettbutikken fører kontaktlinser for er Alcon, Ciba Vision, Cooper Vision og Johanson and Johanson.

Frakt og Levering

Bestiller du innen kl. 15.00 vil bestillingen normalt bli sendt samme dag, men det kan i noen tilfeller ta litt lenger tid. Siden dette er en norsk nettbutikk med lager som ligger i Norge kommer det ingen tollgebyr eller moms på toppen av kjøpsprisen.

Du får automatisk 90 dager returrett på dine bestilte produkter. For å ha krav på 90 dagers returrett må pakningen være uåpnet og uskadd. Ønsker du å heve kjøpet har du også rett på tilbakebetaling for bestillingen. Du må i et slikt tilfelle returnere bestillingen innen 14 dager. Det er viktig at du legger ved bestillingsnummeret, samt navn og kontonummer ved en retur.

Kundeservice

Lensit.no har et svært godt kundeservice. Blant annet vil lensit.no tilbakebetale mellomlegget hvis du finner billigere linser i en annen nettbutikk. I tillegg finner du de fleste spørsmål og svar i nettbutikken, men hvis du enda lurer på noe kan du ta kontakt direkte med lensit.no. Du kan ringe på det oppførte telefonnummeret mellom kl. 09.00 og 15.00 på alle hverdager. Det mest hensiktsmessige kan være og sende en epost. Eposten vil bli besvart innen 2 timer om det er i telefontiden, men etter det vil det bli besvart neste virkedag.

I nettbutikken kan du betale med både bankkort og MasterCard. Tjenesten Klarna vil håndtere en faktura på om det er valget ditt. Ønsker du en faktura må du gjennomgå en liten kredittsjekk, men etter det kan du også dele opp betalingen din.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.