MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikken

Lampemesteren.no er den norske nettbutikken til det danske firmaet med samme navn, som i tillegg til nettbutikker i Skandinavia, har en fysisk butikk i Danmark. Menneskene bak lampemesteren.no er rett og slett fagforhandlere. Det som er viktig for lampemesteren er å tilby lamper og belysning av en spesielt høy kvalitet.

Hva de selger

Selv om de har et enormt utvalg av lamper og belysningsprodukter fra verdensledende og eksklusive produsenter, er nettbutikken også et sted for inspirasjon. Det er viktig å få riktig inspirasjon før man foretar et kjøp. Bare når den riktige inspirasjonen er der kan du gjøre en handel du vil være fornøyd med.

I nettbutikken vil du finne en omfattende katalog med trendy og moderne lamper. Du vil også finne et bredt utvalg med et tidløst og klassisk design. Selv om de fleste produktene er litt i det høyeste prissjiktet finnes det også en rekke produkter for de med et mindre budsjett.

Nettbutikken har dessuten en egen tilbudsavdeling i nettbutikken der du kan gjøre gode kupp på lamper og belysning fra kjente designere. Taklamper, gulvlamper, bordlamper, utelamper og praktiske skjermer er bare noe du finner i nettbutikken.

Frakt og Levering

Leveringstiden hos lampemesteren.no er veldig rask. Fra egne lagre i Danmark er den normale leveringstiden ca. 1 uke. Leveringen er helt gratis ved bestillinger over 999 kroner. Bestiller du for under den prisen tilkommer det en liten leveringskostnad.

På grunn av erfaringen og kunnskapen til menneskene bak lampemesteren.no er det svært få som ønsker en retur av bestilte produkter. Skulle det derimot skje at du ønsket en retur har du hele 100 dager på deg til å gjennomføre returen.

Det kan i noen få tilfeller være situasjoner der noen av produktene har blitt skadet under transport. Hvis det er tilfelle er det veldig viktig at du tar kontakt med posten med en gang, men senest 2 dager etter mottagelsen. Etter avtale med lampemesteren.no kan du deretter returnere produktene til nettbutikken eller til transportøren. Siden lampemesteren.no ikke er ansvarlig for skader under transport blir bestillingen alltid pakken godt inn for å unngå at det oppstår.

Kundeservice

Kundeservicen på lampemesteren.no er svært bra. I nettbutikken har de en egen Live Chat-funksjon og et telefonnummer som gjør at du får umiddelbart kontakt med medarbeiderne. Hvis du derimot har en rekke spørsmål eller en lang forespørsel kan det være med hensiktsmessig og sende en epost. Der kan du dessuten be om råd og tips før, under og etter bestilling. Dette er fagpersoner som har den aller beste kompetansen innen lamper og belysning.

I nettbutikken kan du også lese om alle designerne som har designet lampene. Det kan for mange være veldig greit å vite historien bak lampen før fullføringen av bestillingen.

Selv om det mest vanlige er å betale med bankkort tilbyr også lampemesteren.no betaling via PayPal. Har du allerede opprettet en konto som har dekning kan du bare med et par trykk betale for bestillingen. Har du enda ikke opprettet en konto kan du gjøre det helt gratis. Du legger etter det inn bankdetaljene dine, og verifiserer bankkortet ditt ved at PayPal trekker 15 kroner fra kontoen, som du får i retur. Etter det kan du overføre penger til PayPal for så å handle på nett.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.