lampeguru logo
MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om Lampeguru.no

Her hos Lampeguru.no er vi stolte av å kunne tilby deg et utvalg på over 2000 forskjellige lamper. Blant utvalget finner du en lang rekke forskjellige leverandører, som både inkluderer de store og anerkjente merker, men også mindre leverandører og upcoming merker. Du kan blant annet velge mellom lamper og belysning fra Philips, Disney, Herstal, El-Light, Sirius, Propaganda, Halo Design, Dyberg-Larsen, VITA, Happy Lights, Nielsen Light, Nordlux, Belid og Colors. Vi utvider hele tiden vårt sortiment med nye og spennende lamper og stiler, så følg med her på hjemmesiden for å se de nyeste produktene.

NOE FOR ENHVER SMAK

Vi legger vekt på å ha noe for enhver smak. Derfor forhandler vi en lang rekke forskjellige design, enkle og klassiske lamper, fargerike modeller, moderne design, store og små. I tillegg kan vi tilby lamper i alle prisklasser. Vi har både et stort utvalg av rimelige lamper, men du finner også noen mere unike design, som går for en litt høyere pris. Vårt primære marked er jo Skandinavia, og derfor ligger fokus også på den skandinaviske stilen. Det innebærer stilige lamper i nøytrale farger og enkle design. Denne stilen er utrolig populær i Danmark, Norge og Sverige, og lampene kan passe inn i ethvert hjem – uansett størrelse og innredning.

Vårt sortiment inneholder selvfølgelig en lang rekke forskjellige lampetyper, fordi de forskjellige lampene tjener forskjellige formål. For eksempel finner du pendler, langbordspendler, plafonder, spots og andre taklamper, som kan lyse opp hele rommet, og som ikke tar opp mye plass. Du kan også velge mellom et stort utvalg av stilige gulvlamper i forskjellige størrelser, flotte vegglamper, som samtidig fungerer som dekorasjon på veggen, eller praktiske og flotte bordlamper. I tillegg har vi en mengde lamper til barnerommet, utendørslamper, lyskjeder og dekorasjonsbelysning. Så uansett hva du trenger, så kan du finne det hos oss.

Kvalitet er selvfølgelig også en av de elementene vi fokuserer på. Det er viktig for oss at lampene er produsert av gode og slitesterke materialer, slik at du kan ha glede av dem i mange år. De er enkle å betjene, og monteringen kan også klares uten profesjonell hjelp.

 

TILFREDSHETSGARANTI OG 100 DAGERS RETURRETT

Som noe helt unikt kan vi tilby deg hele 100 dagers returrett, når du kjøper din belysning hos oss. Det gjør vi, fordi vi dessverre ikke har en fysisk butikk, der du kan komme inn å se lampene i virkeligheten. Det er viktig for oss at du er fornøyd med ditt valg av lampe. Og dette kan man ofte først avgjøre, når man har sett lampen med egne øyne og i sammenheng med resten av innredningen. Derfor kan du gjerne pakke ut lampen din og forsøke å sette den opp, der du ønsker. Men husk på at lampen må være i vesentlig samme stand og i original emballasje hvis du ønsker å bytte den. Dette tilbud er noe helt særlig, og vi gjør det for å hjelpe deg til å finne den helt perfekte lampen til ditt hjem.

I tillegg har vi tilfredshetsgaranti på alle LED pærer. Det betyr at du kan sende tilbake lyspærene etter en ukes bruk, dersom du ikke var fornøyd med opplevelsen. Det gjør vi for at du kan avprøve den nye teknologien uten å være tvunget til å velge den. Velger du å gjøre bruk av dette tilbudet, da vil vi alltid gjerne høre, hvorfor du ikke var fornøyd med dine LED-pærer.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.