MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikken

Nettbutikken lampedirekte.no er en del av konsernet Any-Lamp gruppen. Dette er et markedsledende konsern som selger alt innen lyskilder. Det store lageret ligger i Nederland som er en praktisk plass for rask utsending av produkter til hele Europa.

Hva de selger

Deres norske nettbutikk, lampedirekte.no, har en stor kundegruppe både fra privatpersoner, bedrifter og det offentlige. Lampedirekte.no samarbeider med internasjonale merkevarer, noe som sikret den aller beste kvaliteten. Blant merkevarene du finner i nettbutikken er Philips, Osram, GE og Sylvania.

Firmaet bak nettbutikken følger nøye med i utviklingen av lyspærer, og det er en av grunnene til at de har valgt å legge fokuset over på LED-lyspærer. LED er nemlig det aller store i verdenen innen lyskilder. Det er på grunn av den lange holdbarheten og det at LED lyser godt opp uansett hvor mørket det er. LED har mange bruktsplasser, blant annet som spot-belysning, noe flere kunder har tatt i bruk.

Frakt og Levering

Når du legger inn en bestilling tar det normalt 24 timer før bestillingen blir sendt fra lageret på virkedager. I nettbutikken vises en estimert leveringstid, men det kan ta litt lenger tid for leveringen kommer fram. Som regel tar det 2-4 virkedager før bestillingen har ankommet deg. Det som er viktig å merke seg er at lageret ligger i Nederland som resulterer i at moms og tollgebyr kommer i tillegg.

En standardlevering koster 99 kroner. Om du ønsker at bestillingen skal bli sendt til fylkene Nordland, Troms, Finnmark eller andre steder som ligger litt vekk fra sivilisasjonen koster det 249 kroner for leveringen. Om du derimot har bestilt produkter for en verdi på mer enn 1000 kroner er leveringen helt gratis.

Alle leveringer sendes direkte hjem til kunden i samarbeid med transportfirmaet UPS. Er du derimot ikke hjemmet når transportør ankommer med bestillingen vil det bli levert til nærmeste postkontor eller post i butikk. Det er også viktig å merke seg at leveringsadressen ikke kan endres etter bestillingen er registrert. Etter at bestillingen går fra lageret mottar du en epost med sporingsnummeret. For mange er det veldig praktisk da de kan følge leveringsprosessen fra utsending og fram til utleveringsstedet.

Kundeservice

Lampedirekte.no har veldig gode betingelser for kundene. Alle produktene har derfor hele 5 års garanti. Hvorfor det? Fordi lampedirekte.no er helt sikker på at pærene deres er av best kvalitet.

På lampedirekte.no går det an å betale med bankkort, som er det mest vanlige. Det er dessuten mulig og betale med PayPal. For bedrifter kan det i mange tilfeller være mest hensiktsmessige og motta en faktura. Derfor har lampedirekte.no inngått et samarbeid med Klarna der du mottar en faktura med 14 dagers betalingsfrist. Hvis ingen av de betalingsalternativene frister kan du også overføre pengene via nettbank.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.