MER INFORMASJON - KLIKK HER

KJØP SKATEBOARD ONLINE

Danmarks største og bedste udvalg af skateboard, vi sælger alt det som du skal bruge for at skate. Vi har 20 års erfaring med skateboard og vælger kun at forhandle den bedste kvalitet som findes på marked. Vi fører kendte mærker som Real, AntiHero, Krooked, Plan B, Baker, Deathwish, Bones og Spitfire. Alle mærker som er af den bedste kvalitet. Du kan selv sætte dit board sammen eller vælge at købe et allerede samlet komplet skateboard. I vores Skate Dept finder du alt det du skal bruge for at skate.

SNEAKERS OG SKATE SKO

Skall du ha sneakers eller skate sko, slik at du da har du kommet til den rette nettbutikk. Vi Forhandler Nike SB, Adidas Skateboarding, Supra, Emerica, Huf, Lakai, Adidas Originals, Vans, New Balance, Rebook, Puma, Asics og andre merker. Vi forer de populære modeller som Nike Janoski, Janoski Max, Adidas Busenitz, Adidas ZX Flux, Adidas Tubular, Superstar, Vans Old Skool, Vans Half Cab sko.

KLÆR ONLINE

Vi har et stort utvalg av kjente merkevarer som Carhartt, Odd Future, Golf Wang, Stussy, KR3W, 10.Deep, Thrasher, Levis, Dickies og Huf. Du kan finne alt du trenger; skjorter, jeans, bukser, gensere, T-skjorter og caps. Naturligvis har vi også et stort utvalg av danske kvalitetsmerker som Alis, Delux og Cityfellaz. Vi vil sende bestillingen samme dag vi mottar den, og du får den levert i løpet av 1- 2 dager. Husk at du har 30 dager til å returnere.

OUTLET

Vi alltid har massevis av varer på tilbud, og du kan finne mange billige produkter i vår Outlet Dept. Hvis vi får et tilbud fra våre leverandører er vi glade for å tilby til våre kunder, slik at du alltid har mulighet til å finne populære merker som Nike, Adidas , Carhartt, Odd Future og mange flere til sterkt rabatterte priser. Her finner du sko, klær og skateboard på tilbudet.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.