Delta i konkurransen

Delta i vår konkurranse og vinn Gavesett fra Yves-Rocher (verdi 379,-) til deg og en venninne.

ANNONSE: Denne konkurransen er publisert i samarbeid med «Yves-Rocher»

Konkurransen er over og vinneren er trukket.
Jenterabatt.com vil gratulere Andrine Amundsen sin tagg på Hanne Øberg som vinner i ukens konkurranse. De vinner hver deres Gaveeske fra Yves-Rocher som inneholder parfyme, body lotion og dusjkrem til en verdi av 379,-. Premie sponses av Yves-Rocher
Vi ønsker at vinnerne kan sende e-post adresse, mobilnummer, fult navn og postadresse til kontakt@jenterabatt.com – slik at Yves-Rocher kan sende dere premiene.

Gratulerer!

GÅ TIL KONKURRANSE – KLIKK HER

Vi takker vår premie sponsor  Yves-Rocher for flotte premier i vår konkurranse.

Vinnere av konkurranse Gaveeske fra Yves-Rocher som inneholder parfyme, body lotion og dusjkrem til en verdi av 379,-.er: Andrine Amundsen og Hanne Øberg
Premie sponses av Yves-Rocher
Send oss deres kontaktinformasjon Navn, post adresse, e-post og mobilnummer. så kan vi sende dere premien! Gratulerer!!

Vi takker vår premie sponsor C33 for de flotte premiene i vår forrige konkurranse.

Vinnere av konkurranse Manduka treningshåndkle er: Kesia Helene Kirkegaard og Dina Kirkegaard som vinnere av ukas konkurranse. Som vinnere av hver sitt Manduka treningshåndkle sponset av C33 .Send oss deres kontaktinformasjon Navn, post adresse, e-post og mobilnummer. så kan vi sende dere premien! Gratulerer!!

Vi takker vår premie sponsor Thechef.no for de flotte premiene i vår første konkurranse.

Vinnere av konkurranse TheChef Pizzastål erMaria Aabak og Mona Jonassen vi i Jenterabatt.com ønsker å gratulere dere som vinnere av vår konkurranse! Maria Aabak sin kommentar og tag av deg Mona Jonassen gjør at dere stikker av med hver deres TheChef Pizzastål. Send oss deres kontaktinformasjon Navn, post adresse, e-post og mobilnummer. så kan vi sende dere premien! Gratulerer!!

Del gjerne innlegget på Facebook.

ANNONSE: Denne konkurransen er publisert i samarbeid med «Yves-Rocher»