MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om Kondomeriet

Med over 27 års erfaring er Kondomeriet et naturlig og trygt førstevalg når det kommer til kjøp av erotiske produkter og sexleketøy.

Takket være god produktkunnskap, service og spennende produkter har Kondomeriet vært ledende innen salg av sexleketøy i Norge siden 1989. Vår oppskrift på suksess er å ta kundene på alvor, vi gir god service og er seriøse innen den bransjen vi representerer. Vår daglige kontakt med kundene våre gir oss verdifulle tilbakemeldinger på produkter. Dette er med på å utvikle det varesortimentet vi har i dag, og vil satse på i fremtiden.

Vi ønsker å formidle vår kunnskap på en frigjort og leken måte. Det skal være enkelt for våre kunder å finne den informasjonen de ønsker. Dette gjør vi ved å være tilgjengelig med dyktige medarbeidere i våre butikker, på kundeservice og ha gode nettsider.

En spennende reise for oss og kundene

Siden vi startet vår første, lille butikk i Galleri Oslo har vi fått oppleve en utrolig reise. Vi har opparbeidet oss stor kunnskap om kundens ønsker og behov, og om bransjen generelt. Kondomeriet har i dag 11 butikker, inkludert nettbutikken kondomeriet.no.

Fagkunnskap og service står helt sentralt for oss. Daglig kontakt med kundene våre både på nett, i butikk og via sosiale medier har gitt oss verdifulle tilbakemeldinger på produktene vi selger. Ut fra denne informasjonen har Kondomeriets varesortiment blitt slik det fremstår i dag. I dag er nesten 40 % av alt vi selger sexleketøy for damer; det vil si dildoer, vibratorer, klitorisleketøy og lignende. Deretter er det oljer og glidemidler som uten tvil snart finnes i alle norske hjem, og som garantert gleder mange. Alle produkter vi selger kan brukes i Norge.

Da det ble tillatt å selge erotisk film i Norge (mai 2006) ble dette raskt en favoritt i hyllene. Vi har lenge hatt et variert utvalg med alt fra parfilmer, til rene guttefilmer med frekke jenter. I dag er denne kategorien spisset mer mot inspirerende filmer for par og single. Kondomeriet har heller ikke glemt humoren i det vi gjør. Du kan fortsatt finne artige gaver som gjør seg mer til fest enn sex, blant annet sexy pasta, morsomme krus og partyeffekter.

Kjent navn

I dag har vi en merkevarekjennskap på 94 %, noe vi er veldig stolte av. En slik suksess kommer ikke av seg selv. Vårt ønske er at Kondomeriet skal være det naturlige førstevalget for folk flest når det gjelder erotiske sexleketøy. For å oppnå dette har vi jobbet hard og målrettet, spesielt med rett plassering av butikker og dyktige medarbeidere som gir deg tips, råd og veiledning. Vi har også bygget en god nettbutikk, for de som ikke har mulighet til å besøke butikkene våre, eller som ønsker å være helt anonyme. Med riktig markedsføring og seriøse leverandører kan vi i dag ta mye av æren for den åpenheten det er blitt rundt seksualitet i Norge, og at mange hundre tusen kvinner i dag eier en vibrator eller et sexleketøy.

Vi setter stor pris på den tilliten vi har fått i det norske markedet. Vi ønsker å kunne være tilgjengelige for våre kunder, og levere kvalitet både i det vi sier og gjør, og i de produktene vi velger.

Tilbakemeldinger av alle typer er verdifulle for oss for å kunne gjøre det vi gjør enda bedre. Send oss gjerne en e-post på kundeservice@kondomeriet.no, eller ta kontakt via telefon på 66 81 21 02.

Vi håper du finner inspirasjon, underholdning og spennende produkter hos oss, og blir fornøyd.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.