MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikken

Kniveksperten.no ble etablert i 2014 og er en del av selskapet, Nordic Webshops AS. Denne nettbutikken har spesialisert seg på kniver som kan brukes både på fritiden og i arbeidslivet. Det som kjennetegner akkurat denne nettbutikken er det store utvalget av kvalitetskniver og de konkurransedyktige prisene.

Hva de selger

Denne spennende spesialbutikken har et stort utvalg av alle slags kniver, samt tilbehør som kan brukes både privat og i arbeidssammenheng. Grunnen til det store og brede utvalget er ikke bare basert på lang erfaring innen kniver, men er også et resultat av et stort kontaktnett fra produsenter både i Norge og i utlandet.

Hvis jakt er en ting som interesserer deg er det viktig med en god jaktkniv. På kniveksperten.no finner du derfor en rekke modeller, både kniver som har et fast blad og de som kan bli foldet. Jaktknivene kommer dessuten i forskjellige størrelser, farger, og er produsert av verdensledende produsenter.

Andre kniver i nettbutikken er kastekniver, multiverktøy med lommekniv, praktiske kjøkkenkniver og øks. Selv om fokuset er på kniver er også medarbeiderne svært glade i friluftsliv. Det er grunnen til at friluftsutstyr også har blitt en del av produktutvalget, blant annet bekledning, sekker og bager og lykter.

Frakt og Levering

Når bestillingen er fullført mottar du en bestillingsbekreftelse på epost. Det er også da medarbeiderne begynner å finne produktene du har bestilt for utsending fra lageret.

Det tar normalt 2-5 virkedager før du mottar bestillingen din, avhengig av leveringsmetoden du har valgt.

Det finnes 3 forskjellig leveringsalternativ. Til postkassen din, nærmeste postkontor eller post i butikk, eller du kan be om hjemsending på kvelden. For bare 49 kroner kan du dessuten be om sporing for bestillinger som skal hjem i postkassen din. Det er svært praktisk og gir deg full oversikt over hvor bestillingen din er til enhver tid.

Knivene i nettbutikken er i den øvre prissikten og derfor er det vanlig at man investerer litt. Derfor er det helt gratis frakt ved bestillinger over 1000 kroner. Om bestillingen er under tilkommer det en liten avgift på toppen av kjøpsprisen.

Kundeservice

Det er mange mennesker som kan være litt skeptisk til betaling med kredittkort på nettet. Det er grunnen til at kniveksperten.no tilbyr Klarna Faktura. Du vil motta en faktura sammen med bestillingen, som du har 14 dager og betale for. Klarna tilbyr også og delbetale.

For kniveksperten.no er det viktig at du er fornøyd, og derfor kan du ta kontakt med de på epost, der du kan få gode råd om vedlikehold og bestilling av kniver. Der kan du dessuten be om informasjon som gjør at du kan betale via nettbank. De er også aktive på Facebook der du lett kan komme i kontakt med dem.  Ønsker du derimot å få avklart noe med en gang kan det være mest praktisk og ringe dem på det oppførte telefonnummeret i nettbutikken.

De er veldig opptatt av kundene sine, og at de skal bli fornøyd med bestillingen, samt ta godt vare på knivene. De har derfor masse informasjon i nettbutikken for at du skal ta riktige knivvalg samt informasjon om riktig vedlikehold av kniver.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.