MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikken

Hvis du ser etter en nettbutikk med et stort utvalg av alle slags klokker er klokker.no det beste valget. Klokker.no er faktisk norskeid, og markedsledende, noe som resulterer i gode priser og svært gode betingelser for kundene. Siden starten i 2005 har denne Bergen-baserte nettbutikk forsynt hele Norge med klokker fra verdensledende produsenter.

Hva de selger

Som Norge største nettbutikk innen klokker finner du noe for enhver smak. Adda, Casio, Diesel, DKNY, Nixon og Armani er bare noen av de internasjonale merkevarene du finner i nettbutikken. Det kan være at du ser etter et klassisk veggur til stuen din som er i vintagestil, eller at du ønsker en praktisk vekkeklokke for barnet ditt. I denne nettbutikken kan du være sikker på å finne det.

Klokker.no har dessuten en bredt katalog med både herreklokker og dameklokker i mange forskjellige prisklasser. Til de mest enkle armbåndklokke til de mer avanserte der du må investere store summer. Selv om hovedfokus ligger i klokker har nettbutikken dessuten et utvalg av smykker i mange ulike materialer.

Frakt og Levering

Ved bestilling på klokker.no er du sikret en rask og effektiv levering av bestillingene dine. Etter du har bestilt mottar du først en bestillingsbekreftelse. Bestiller du før kl. 13.00 på virkedager blir bestillingen behandlet og sendt samme dagen.  Når den blir sendt fra lageret mottar kunden en epost med et sporingsnummer. Ved å benytte sporingsnummeret kan du derfor følge leveringsprosessen helt fram til utleveringsstedet.

Siden dette er en norsk nettbutikk med lager i Bergen mottar du normalt bestillingen din innen 5 dager. Er bestillingen over 1000 kroner er leveringen helt gratis, men under det kommer det et lite tillegg i prisen.

Selv om nettbutikken er svært sikre på at du vil elske det du har bestilt, har du 14 dagers angrefrist ved bestilling. Ønsker du derfor å bytte eller returnere bestillingen innen den tid er det bare å sende den tilbake. Du kan da motta et nytt produkt eller du kan få pengene tilbake. Det er i et slikt tilfelle viktig at produktet, emballasjen og bruksanvisning er i ubrukt stand. Når du returnerer en bestilling må du legge ved kopi av fakturaen og på baksiden av fakturaen kan du informere om du ønsker pengene tilbake eller du ønsker et bytte. Klokker.no anbefaler at det brukes norgesposten som returalternativ. Med norgespost kan du spore den slik at du er sikker på at den kommer fram.

Kundesenter

Det er viktig at så mange som mulig har muligheten til å benytte seg av de gode prisene og det store utvalget på klokker.no. De har derfor en rekke betalingsalternativer. Det mest vanlige er bankkort. De samarbeider dessuten med tjenesten Klarna, som gjør at du kan motta en faktura samme med bestillingen din, og da har du dermed 14 dagers betalingsfrist.

Du kan også benytte PayPal i nettbutikken. Du må da ha en konto med dekning.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.