MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikken

KitchenTime.se ble etablert i Sverige i 2010 og har etter den tid blitt en av de raskest voksne nettbutikkene i nabolandet vårt. Etter å ha sett en god del kunder fra Norge valgte de derfor og også satse på det norske markedet, og har nå blitt markedsledende innen salg av produkter for kjøkken. Tankesettet til KitchenTime.no er at du skal lykkes og trives på kjøkkenet, og derfor tilbyr de fantastiske kjøkkenprodukter til konkurransedyktige priser.

Hva de selger

I nettbutikken finner du et stort utvalg av produkter til kjøkkenet ditt. Fra små redskaper som er regnet til baking og matlaging, til store apparater som miksere, kaffetraktere og miniovner. De har også et stort utvalg av små og store servise, som vil gjøre matserveringen til en unik og flott opplevelse for familien og vennene dine.

Etter å ha vært på markedet en god stund har de tilegnet seg en solid kompetanse i og vite hva kundene er ute etter, og derfor velger de bare de beste produsentene for sin nettbutikk. Du finner produkter for kjøkkenet fra populære merkevarer som Stelton, Littla, MACK og Stanley, blant mange andre.

Frakt og Levering

Frakten er helt kostnadsfritt ved kjøp av produkter for mer enn 999 kroner. Under dette beløpet av fraktkostnaden bare 59 kroner. På grunn av det store utvalget har KitchenTime.no flere store lagre som gjør at det kan være en bredt variasjon i leveringstidene, men de streber etter å ha korte leveringstider for alle bestilte produkter.

På hver enkelte produktside kan du uansett se estimert leveringstid for det produkter, slik at du får en større kontroll. Siden dette er en nettbutikk der de fleste kundene velger å bestille flere produkter, der ulike leveringstider kan forekomme, blir alt levert samtidig. Det er da den lengste leveringstiden som gjelder.

Kundeservice

Ved bestillinger på KitchenTime.no har du alltid 90 dagers åpent kjøp. Det gjør at du enkelt kan bytte eller returnere et produkt om du har behov for det. For at de fleste skal ha muligheten til å nyte produktene fra KitchenTime.no har de flere betalingsalternativer. For mange kan det være mest lønnsomt og betale med Visa eller Mastercard. Klarna er også en god løsning for de som ønsker å vente med betalingen. God kommunikasjon er viktig for nettbutikken, og derfor har KitchenTime.no utviklet en Chat-funksjon, for at det skal være enklere for alle kundene og henvende seg. Du kan også henvende deg via epost og telefon.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.