MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikken

Den norske nettbutikken iseng.no startet i 2014 og har et stort utvalg av flott tilbehør til soverommet.

Hva de selger

Det er estimert at mennesker bruker litt under halvparten av livet sitt på soverommet. Det kan være at man skal sove på natten, hviler litt etter jobb eller at det er der man tilbringer gode stunder sammen med partneren sin. Det er derfor spesielt viktig at atmosfæren i rommet er god. Det er noe som får man til å slappe helt av. På iseng.no har de forstått det og tilbyr praktiske tilbehør som vil øke komforten på soverommet.

Du kan velge fra sengesett av en spesielt god kvalitet. Sengesettene kommer med ulike motiver og i ulike størrelser, som gjør at du alltid finner det som passer sengen din best. Siden sengesettene er produsert av produsenter som Gant og Canada Goose kan du derfor være sikker på at kvaliteten er veldig bra. Iseng.no har dessuten et bredt utvalg av morgenkåper, varmeflasker. I tillegg har de et utvalg av håndklær i ulike farger.

Frakt og levering

Alle bestillingene er helt gratis med levering av posten. Siden iseng.no benytter Bring som leveringspartner kan du være trygg på at bestillingen blir levert effektivt og svært raskt. Etter du har bestilt mottar du en bestillingsbekreftelse, og da blir bestillingen sendt innen 1-2 virkedager. Innen en uke kan du derfor gå til ditt lokale postkontor med hentelappen du har mottatt på SMS eller epost. Har det hendt at produktene i bestillingen din har fått noen skader må du fylle ut et skjema, og deretter ta kontakt med posten. Etter det vil de skadete produktene blir erstattet av helt nye.

Kundeservice

Både for forbrukerne og nettbutikken er det viktig med et godt kundeservice. Det at forbrukerne får hjelp og råd er en stor grunn til at nettbutikken har hatt en så stor suksess på det norske markedet. På alle hverdager mellom kl. 08.00 og 16.00 kan du ringe iseng.no på telefonnummeret som er oppført i nettbutikken. Skulle du derimot ha en flere forespørsler kan det være mest hensiktsmessig og sende en epost. Hvis epost er valget ditt og vil du få svar innen veldig kort tid.

Du kan enkelt betale med både Visa og MasterCard i nettbutikken. Ønsker du derimot og betale med faktura kan du gjøre det takket være det gode samarbeide med tjenesten Klarna. Tjenesten gjør det også mulig og delbetale for bestillingen din.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.