MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikken

Inkmann.no er en markedsledende nettbutikk innen blekk og toner. I tillegg til å produsere sitt eget merke, selger de blekk og toner fra verdensledende produsenter som er 100 % kompatibel med skriveren din.

Hva de selger

Har du noen ganger skulle skrive ut et viktig dokument hjemme eller på arbeidsplassen, men er tom for blekk eller toner? Da har du sikkert også blitt frustrert og har bedt til høyere makter for at blekk og tonerlageret skal bli fylt opp. Det er nok mange som har gjør det og følt på den frustrasjonen.

Blekk og toner er for mange en viktig del av tilbehøret både i private hjem og på arbeidsplassen. I fysiske butikker pleier derimot blekk og toner og være kostbart. Sånn er det ikke på inkmann.no! Inkmann.no kjøper inn store paller med blekk og toner om gangen, noe som resulterer i svært lave priser. Faktisk så lave at de også er markedsledende på pris. De tilbyr sitt egenproduserte merke som er av en høy kvalitet, men de har også et stort utvalg av blekk og toner fra internasjonale merkevarer som Conan, Lexmark, Epson og Samsung. Det gir deg en mye større trygghet på produktene du skal bestille.

Frakt og Levering

Ved bestilling på inkmann.no er leveringen helt gratis, men det tilkommer et lite ekspedisjonsgebyr på bare 39 kroner, og det er bare en engangssum. Det er en rask levering av bestillingene, og hvis du bestiller før kl. 12 på hverdager blir bestillingen sendt med en gang. Inkmann.no sender alle bestillingene med Posten. Selv om det er vanskelig å estimere når bestillingen ankommer tar det normalt bare noen få dager.

Kundeservice

Inkmann.no vet at det kan være slitsomt og dra fram kortet for å betale for bestillingen med en gang. Det er grunnen til at du faktisk betaler etter du har mottatt bestillingen. I pakken med blekket og tonene ligger det en faktura med 14 dagers betalingsfrist. Før bestillingen går gjennom med et alternativ som faktura tar inkmann.no en kredittsjekk av kundene. Får du den ikke godkjent eller ikke ønsker faktura kan du betale med bankkort for bestillingen.

Inkmann.no har ikke noen telefontjeneste for kundene, men har derimot et effektivt kontaktskjema i nettbutikken der du kan skrive forespørslene. Det kan være lurt å skrive inn bestillingsnummeret ditt også hvis du har behov for en assistanse i forhold til en bestilling du allerede har utført. Fra du sender meldingen via kontaktskjemaet tar det maksimalt 2 dager før du får svar på forespørselen din. Du finner også svar på de fleste spørsmål i nettbutikken.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.