MER INFORMASJON - KLIKK HER

Dette er inkClub

inkClub er til for deg som vil gjøre smarte valg i hverdagen, uansett om du er hjemme eller på kontoret. I vår e-handelsbutikk kan du, med noen enkle knappetrykk, handle alle de små og hverdagslige sakene som er så viktige for at hverdagen skal fungere. For hvor irriterende er det ikke at blekket tar slutt, akkurat når du skal skrive ut flybilletten. Eller at lampen i stua slukker en time før festen begynner.
Vi vil være ditt forråd på nettet, hvor du raskt kan bestille alt du trenger allerede før det blir tomt. Du handler det du trenger, når du trenger det og når det passer deg. Velkommen til oss – vi har alltid åpent!

Så mye mer enn blekk

inkClubs reise begynte  ved millenniumskiftet da to entrepenører startet med salg av blekkpatroner via nettet. Fra dag én har sortimentet vokst til et stort utvalg av varer innen blekk og toner, skrivere og skrivertilbehør, batterier, støvsugerposer, rengjøringsartikler, skopleieprodukter, data- og mobiltilbehør og mye, mye mer.
I dag handler over 4 millioner kunder i 10 land hos oss. Vi er stolte av å kunne tilby dem det de vil ha enkelt, raskt og til lave priser.

Våre kjerneverdier forteller om hva vi står for, hvordan vi tenker og hvordan vi vil være.

Helhjertet tilstedeværelse – Vi er til stede for kundene våre og for hverandre, og jobber helhjertet.
Stadig forbedring – Vi gjør alltid vårt beste for å finne en bedre løsning.
Smart forenkling – Kan vi gjøre det enklere så gjør vi det.
Tiden er verdifull – både for kundene våre og for oss som selskap.

Våre løfter

For oss på inkClub er det viktig at du som kunde er fornøyd med våre produkter og tjenester. Derfor jobber vi hardt med å sikre kvaliteten i våre rutiner og produkter – alt for at du skal få en så bra kundeopplevelse som mulig. Vårt leveringsløfte er å sende varene dine samme dag, når du bestiller før kl. 12.00.

Vi arbeider for holdbarhet

På inkClub arbeider vi aktivt med holdbarhets-, miljø- og etikkspørsmål gjennom hele virksomheten – fra fabrikkproduksjon til varene sendes fra vårt lager.

Vår eier

Fra juni 2016 eier Lennart Nyberg 100 % av foretaket. Det er viktig for oss å ha en sterk eier, slik at vi kan fortsette å fokusere på tilvekst og et sortiment som våre kunder vil ha.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, du kommer til en ferdig rabattert side – Klikk gå til butikk