MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikken

Incover.no eies av det danske firmaet inCover, som ble etablert i 2009. Målet har siden starten vært og være aller størst og best innen salg av skjermbeskyttere og deksler for smarttelefoner. Det er et marked som hele tiden er i utvikling, og derfor har de store planer for videre ekspansjon.

Hva de selger

På inCover.no finner du et hav av produkter til de mest populære smarttelefonene og nettbrettene på markedet. I tillegg til at de har egne merker som føres i nettbutikk finner du også de internasjonale merkene. De seneste årene har den teknologien utviklingen vokst i rekordfart, og derfor har incover.no også begynt å fokusere på andre produkter; hodetelefoner, ladere, trådløst tastatur og høyttalere.

Nå har de dessuten begynt og tilby Virtuelle virkelighetsbriller til konkurransedyktige priser. Det store utvalget med flere tusen produkter, samtidig som de har lave priser er en av grunnene til at kundene veldig akkurat denne nettbutikken til kjøp av produkter for smarttelefonen, og det gjør at de også velger og hele tiden oppdatere produktkatalogen sin.

Frakt og Levering

Det er svært rask frakt ved bestilling på incover.no, og du kan derfor motta produktene dine innen 5 dager. Bestill før kl. 15.00 så er det garantert at nettbutikken sender produktene allerede samme dag. I motsetning til mange lignende nettbutikker der du må betale ganske dyr frakt er det helt gratis i denne nettbutikken. Så uansett om det er et produkt til 30 kroner eller 2000 kroner er uansett frakten inkludert i produktprisen. Du mottar dessuten 14 dagers returrett på dine bestilte produkter, så om du ønsker et bytte eller retur er det en svært enkel prosess.

Kundeservice

En god kundeservice er svært viktig i dagens marked og resulterer i av kundene blir lojale til en nettbutikk, og derfor er det noe incover.no har fokusert på. Nettbutikken har et enkelt kontaktskjema på siden der du kan komme med alle forespørslene. Det kan være et produktspørsmål, et spørsmål om betaling eller noe annet du har på hjertet. Du vil da motta et svar innen kort tid. Det som kan være raskere og mer effektivt er og kontakte de på telefonnummeret som står i nettbutikken, og du er dermed sikret et svar innen få minutter.

Invocer.no vil dessuten at alle skal ha muligheten til å bestille fra deres nettbutikk, og derfor har de en rekke betalingsalternativer. Du kan betale med vanlig betalingskort som kredittkort eller debetkort, men de tilbyr også muligheten til å overføre pengene, noe som ofte kan ta litt lenger tid. De tilbyr også betaling med PayPal, i motsetning til mange andre norske nettbutikker.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.