MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikken

Ilovedogs.no er en norsk nettbutikk som tilbyr alt til hunden og eieren. Nettbutikken drives av Mari og Alexander, et ektepar med lang fartstid innen hunder. Hele målet til ilovedogs.no er å tilby det aller beste, og derfor blir produktene importert fra ledende produsenter, i blant annet land som Kina, Taiwan, Italia og USA.

Hva de selger

Menneskenes beste venn, hunden, fortjener bare det aller beste, og derfor bør du benytte denne nettbutikken for alle dine kjøp. Det at de har samarbeidspartnere verden over gjør at de har muligheten til å tilby et stort og varierende produktutvalg. I nettbutikken finner du blant annet ut godt utvalg av morsomme og praktiske hundeklær. Ved å benytte ullgenserne, sokkene, toppene, regntøyet eller undertøyet du finner på ilovedogs.no vil aldri hunden din fryse igjen.

Nettbutikken fører dessuten et stort utvalg av bånd- og seler av høy kvalitet og bur- og bager. Ilovedogs.no har også et bredt utvalg med praktisk tilbehør, som blant annet hygieniske hundeposer, håndklær, treningsutstyr, smykker, hundebørster og mange andre produkter.

Videre har nettbutikken hundesnacks, leker, senger, hundemat, og en helt egen seksjon med produkter som er spesielt utviklet for valper.

Frakt og Levering

Det er helt gratis levering ved kjøp over 500 kroner. Under 500 kroner kommer det en fast leveringspris på bare 79 kroner. Hvis du bor utenfor fastlands-Norge, som Svalbard eller Jan Mayen, tilkommer det en ekstra leveringspris.

Ilovedogs.no benytter bare Posten og Bring, som sørger for en rask og effektiv levering av alle bestillingene dine. Bestillinger under 2 kg blir levert som A-Post, som har en leveringstid på 1-4 dager og blir levert direkte hjem til deg. Hvis du bestiller over 2 kg blir det levert som Servicepakke, og vil da komme til nærmeste postkontor.

Selv om loven gir deg 14 dagers angrefrist, gir ilovedigs.no deg hele 30 dager. Det gjør at du kan bytte eller returnere hele eller deler av bestillingen din innen det har gått 30 dager fra dagen du mottok bestillingen. Det er da viktig at alle de returnerte produktene er ubrukt og kommer i originalemballasjen. Det er kunden som betaler returen, men hvis det er en reklamasjon på grunn av skade på produktet er det ilovedogs.no som betaler for det.

Kundeservice

Selv om de vanlige svarene og spørsmålene står i nettbutikken, i tillegg til en blogg som jevnlig blir oppdatert med nyttige tips, kan du kontakte nettbutikken via kontaktskjemaet, som du får svar på innen få dager. Ilovedogs.no tilbyr dessuten en abonnenttjeneste på mange av sine produkter. Det gjelder blant annet hundefôr, som gjør at du kan sikre deg produkter til en lav pris, og hjemlevering hver måned.

Du kan betale med bankkort og kredittkort i nettbutikken. Ilovedogs.no samarbeider også med Klarna, som gjør det mulig å motta en faktura med bestillingen eller dele opp regningen.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.