MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikken

Hviit.no er en norsk butikk med interiør, som både har et showrom og et stort lager på Lørenskog. Visjonen til hviit.no har siden starten og ha et stort utvalg av interiør som skal være i et nordisk og tidløst design, men også være svært personlig. Ettersom alle medarbeiderne som jobber i hviit.no er lidenskapelig opptatt av interiør tar de også bare inn produkter av en spesielt god kvalitet.

Hva de selger

På hviit.no finner du alle gjenstandene for å gi hjemmet ditt et stort løft. I nettbutikken finner du faktisk et stort utvalg av møbler, som er perfekte for alle hjem. Kanskje det kunne smakt med noen nye designermøbler fra stjerneprodusentene som HAY, Normann Copenhagen og mange flere.

Ønsker du derimot å gjøre hjemmet ditt litt mer lyst, har de også et stort utvalg av lamper. Lamper er faktisk en stor del av interiøret, og er dermed spesielt viktig. Når hjemmet ditt har blitt dekorert med flotte møbler og lamper er det på tide å finne det interiøret du har behov for. På hviit.no har de et bredt og omfattende utvalg av teksturer som de fleste vil ekse. Det kan være fat og skåler, praktiske kurver for kjøkkenet og vaser eller lysestaker, og det aller meste er av ekte nordiske design.

Frakt og Levering

Det er gratis levering på bestillinger over 1000 kroner, men for møbler og store tepper gjelder andre bestilling. Har du derimot bestilt noe til under 1000 kroner er det en fastpris på bare 99 kroner. Det at nettbutikken bruker Bring for levering av bestillinger, resulterer i at leveringen både er sikkert og rask.

Hvis du har bestilt produkter som enkelte møbler kommer det et ekstra gebyr fra 100 til 600 kroner per kolli.

Etter du har lagt inn en bestilling vil den bli behandlet svart raskt, normalt samme dag. Det bidrar til at leveringen går veldig raskt. Det er også mulig å hente de bestilte produktene i den fysiske butikken, noe som er mest praktisk for de som bor i nærheten.

Kundeservice

På hviit.no kan du betale med Visa og MasterCard. Har du en stor og kostbar bestilling kan det for mange være mer praktisk og betale med faktura eller dele opp betalingen. Derfor har nettbutikken inngått samarbeid med tjenesten Klarna. Du kan også betale med PayPal som tilbyr svært høy grad av sikker for forbrukerne.

Alle utførte bestillinger har en bytterett på 14 dager. Ønsker du derfor å bytte til et annet produkt eller det bestilte produktet ikke sto til forventningene kan du enkelt levere det inn. Ved bytting er det derfor viktig at produktene er i god stand, og at den kommer tilbake med merkelappene og originalemballasjen.

I noen tilfeller kan det også hende du ønsker å komme i kontakt med nettbutikken. I nettbutikken kan du derfor benytte kontaktskjema der du får svar innen kort tid. Det er et alternativ som passer for de som ikke har dårlig tid eller har en omfattende forespørsel. Ønsker du derimot å få en rask avklaring kan det være mest praktisk og ringe de på nummeret som er oppført i nettbutikken.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.