MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om Hotels.com

Hotels.com er en ledende formidler av hotellovernatting verden over og tilbyr bestillingstjenester gjennom sitt eget nettverk av lokale nettsteder og telefonsentre.

Hotels.com tilbyr reisende et av de største utvalgene av hotellovernatting på Internett, både uavhengige og kjente hotellkjeder, samt steder med selvbetjening på flere enn hundretusenvis overnattingssteder verden over. Det er det eneste stedet du trenger for å finne hotellpriser, fasiliteter og tilgjengelighet og spesialiserer seg dessuten i å tilby rom til reisende i perioder hvor alt er utsolgt.

Bestilling og service

Hotels.com rabattkode gjør det enda billigere å bestille overnatting. Hotels.com har vært på markedet i sin nåværende form siden 2002, og har i løpet av den tiden utviklet seg til å være en av de ledende nettsidene for bestilling av hotellrom. Nettsiden har en meget god kundeservice, noe som illustreres av at du også kan bestille hotellrom via telefon. Den er tilgjengelig på 37 språk og er en del av det verdensomspennende Expedia-nettverket. For tiden har Hotels.com ca. 19 000 eiendommer i databasen, noe som gir deg gode muligheter til å finne .

Bestill online eller ring

23 02 46 14
Man–fre: kl. 08.00–22.00. Lør–søn: kl. 09.00–22.00.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.