Her er høstens viktigste brilletrender

Hva er høsten og vinterens største brilletrender? Vi har tatt pulsen på brillemoten og gir deg tips til fire modeller som virkelig holder stilen.

ANNONSE: Denne artikkelen er publisert i samarbeid med Lensway.no

Lekenhet er stikkordet for brilletrenden denne høsten og vinteren, dette uttrykkes i både farge og fasong. Vi kan allerede nå se flere avrundede retromodeller. Dette blir også en het trend neste sesong. Jo rundere, jo bedre – brillene kan gjerne være trillrunde nå!

Vi forlater nå de mørke og klassisk svarte modellene – nå skal brillene være i lyse pasteller og blekede toner.

– Den avrundede retromoden holder seg, men i høst og vinter våger vi oss på mer pasteller. Motehusene kommer med veldig lyse og transparente farger, noe som tyder på at det kommer til å være veldig trendy fremover, sier LensWays trendekspert Emma Karlbom.

Lyse og transparente farger med runde former er da de største trendene i høst og vinter. Her har vi tips om fire modeller som holder stilen!

1TRILLRUND RETRO FRA PERSOL

Denne trillrunde modellen fra Persol er en retroklassiker. Dette er en dristig innfatning som tilføyer noe ekstra til stilen din. Det klassiske skilpaddemønsteret gjør den tidløs – dette er det selvsagte valget for en gjennomført retro-look!

2LYSE FARGER FRA MICHAEL KORS

Disse brillene holder deg sommerfrisk hele året! Dette er en lyserosa modell fra Michael Kors som oser av trendy enkelhet. Den svake avrundingen og lyse fargetoner gir denne innfatningen en herlig og naturlig stil. En harmonisk innfatning med det lille ekstra.

3TRANSPARENT INNFATNING FRA POLO RALPH LAUREN

Blekede farger og myke farger er definisjonen på to av høstens viktigste trender, denne innfatningen fra Polo Ralph Lauren har dem begge. Den lyseblå tonen er både leken og diskré på en gang, dette gjør den til en trendy modell med mye personlighet.

4MINIMALISTISK ELEGANSE FRA RALPH LAUREN

Denne innfatningen fra Ralph Lauren flørter med naturen. Den rektangulære formen, den lyse tonen og den minimalistiske rammen gir innfatningen en feminin og minimalistisk look. Dette er et par trendy briller i all sin enkelhet.

TIPS FRA EKSPERTEN

– Du skal alltid velge briller som du trives i. Ikke alle passer i den runde moten. Men hvis du vil prøve runde briller, kan du velge en innfatning med mer marker charnier. Det gjør at innfatningen ikke føles like rund, og passer til flere ansikter. Det samme gjelder for farger. His du har veldig lys hud og ikke er komfortabel i de blekeste fargene, kan du heller velge en innfatning i sterkere pastell, sier Emma Karlbom.

ANNONSE: Denne artikkelen er publisert i samarbeid med Lensway.no

Besøk LensWay