MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikken

Hest og ridning er noe som har interessert mennesker i mange hundre år, og de siste 10-20 årene har konkurranseriktig hatt en markant vekst. For at både hesten og eieren får mest mulig utbytte av både trening og konkurranse er det viktig å benytte riktig og godkjent utstyr. Det kan hindre belastningsskader for både eier og hest, og vil bidra til bedre resultater. Horze.no er en internasjonal nettbutikk som tilbyr deg alt du behøver av både rideklær, rideutstyr, samt mange andre praktiske produkter.

Hva de selger

Horze.no er en nettbutikk som har fullt fokus på rytteren og hesten, og det er grunnen til det enorme vareutvalget i nettbutikken. Du finner et stort utvalg av rideklær for menn, kvinner og barn. Utvalget består blant annet ridebukser, jakker, hansker, vester, belter, luer, skjerf og masse annet.

Dessuten fører horze.no en rekke praktiske produkter, som pisker, stoppeklokker og sporer.

For hesten og rytteren kan det være mye belastning under trening og konkurranse. Det er derfor stort behov for beskyttelse når man er på hesteryggen. Horze.no fører derfor et stort utvalg av kne- og ryggbeskyttere som kan benyttes under ridning, men også brukes etter en rehabilitering etter en skade.

I tillegg til å alle typer produkter for rytteren er det en selvfølge at horze.no også har en rekke produkter til hesten. I nettbutikken finner du derfor flere håndlagede produkter for hest, deriblant grimmer, beinbeskyttere, saler og hodelag som vil gi god beskyttelse for hesten under ridning.

Frakt og Levering

Det er helt gratis levering ved bestilling over 700 kroner. Under den summen kommer det en liten leveringskostnad på 49 kroner eller 99 kroner, avhengig av den totale kjøpsprisen. Alle bestillinger leveres med MyPack, som gjør at alle leveringene blir godt ivaretatt.

Med en gang betalingen er fullført blir bestillingen behandlet av medarbeiderne og sendt. Du kan derfor normalt forvente at den ankommer innen 3-5 virkedager. Under sesonger, kampanjer eller bestillinger med broderi kan det ta noen dager ekstra. Når bestillingen sendes fra lageret mottar du en bekreftelse på epost, som også inneholder en sporingskode. Du kan derfor følge leveringsprosessen helt fram til utleveringsstedet.

Du har 65 dagers returrett på bestillingen din. I løpet av den perioden kan du derfor bytte hele eller deler av bestillingen eller du kan be om en refusjon. Ved en retur er det viktig at alle produktene er ubrukt og i originalemballasjen.

Kundeservice

Horze.no har en veldig god kundeservice. Selv om de ikke tilbyr deg og ringe på telefonen, kan du henvende deg via kontaktskjemaet, der du får svar innen 24 timer. Du kan dessuten stikke innom en av deres mange fysiske butikker hvis du er ute etter gode tips.

Du kan betale med både Visa og MasterCard i nettbutikken. De samarbeider dessuten med Klarna som gjør at du kan motta en faktura med bestillingen eller dele opp betalingen. Hvis du har en aktiv PayPal-konto kan du også betale med det. En ting flere benytter deg av er postoppkrav der du betaler når bestillingen ankommer postkontoret.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.