MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikken

Hollywood.no er en svensk nettbutikk med både lager og kontorer i Sverige, men de leverer også til det norske markedet. Produktene på hollywood.no har en ganske røff og kul stil, og de retter seg derfor mot skatere og snowboardere.

Hva de selger

I nettbutikken kan du finne et stort utvalg av jeans, baseballjakker, gensere, skjorter og jakker fra ledende produsenter. Produsentene er blant annet Seet Sktbs, Stussy, DC, Palace Skateboards, bare for å nevne noen.

Hollywood.no fører dessuten et enormt utvalg med longboards, snowboards, cruisere og skateboards. I tillegg til det vil du kunne kjøpe alt av tilbehør, slik som rullelager, skruer, hjul, bindinger, og alt av praktiske og beskyttelse tilbehør, som hjelmer, arm- og ryggbeskyttelse og knebeskyttere.

I tillegg til alt dette har hollywood.no et bredt utvalg av sko fra markedsledende produsenter som blant annet Vans, Nike, Adidas, Lakai og mange andre.

Frakt og Levering

Hvis du bestiller for over 499 kroner er leveringen helt gratis, ved valg av Bring som transportør. Under 499 kommer det en leveringsavgift på 49 kroner. Bring er et ledende transportfirma som bidrar til en rask og effektiv levering. Den er faktisk så rask at du vil kunne motta bestillingen din innen 2 dager.

Har du ikke tid til å vente kan du velge UPS som leveringsmåte. Det er en ekspresslevering, og du får dermed bestillingen din levert på døren mellom kl. 08.00 og 19.00, men det er en kostnad på 150 kroner. Hvis du har valgt UPS så er det også inkludert sporing, som gjør at du kan følge leveringsprosessen helt fram til bestillingen har ankommet.

Du har hele 30 dagers returrett på bestillingen din, men da er det viktig at de produktene du ønsker retur av er ubrukt, i god stand og i originalemballasjen. Du bestemmer selv om du ønsker et bytte eller refundering av kjøpsprisen. Det er kunden som betaler for returen, men hvis det er en reklamasjon er det hollywood.no som betaler.

Kundeservice

Du finner svar på de fleste spørsmål på hollywood.no, men hvis du ønsker kontakt med nettbutikken kan du ringe alle hverdager mellom kl. 08.00 og 18.00. Du kan også sende en epost der du får svar innen kort tid, men da er det viktig at du legger ved bestillingsnummeret ditt.

På hollywood.no kan du dessuten velge en rekke betalingsmåter. Det mest vanlige er å betale med kredittkort eller bankkort. De samarbeider også med Klarna, som gjør det mulig å betale med faktura med en 14 dagers betalingsfrist. Takket være Klarna kan du også delbetale for bestillingen din. PayPal er et annet alternativ, og er regnet som en av de mest praktiske og sikreste betalingsmåtene på nett.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.