MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikken

Happysocks.no er opprinnelig en svensk nettbutikk, som siden starten har levert sokker til mer enn 70 land.

Hva de selger

Happysocks.no er en nettbutikk som har et stort utvalg av sokker i alle mulige farger og kombinasjoner. Enten du ser etter gule, grønne, blå eller rosa sokker til menn, kvinner og barn kan du være sikker på at happysocks.no har akkurat det.

En av de mest fasinerende tilbudene nettbutikken har er gaveeskene. Du mottar da 4 sokker med 4 forskjellige mønstre og farger. Det er en gave de aller fleste setter stor pris på. Videre har nettbutikken også sokker til ulike formål. Kanskje du ser etter ankelsokker til bruk på trening eller lange sokker til bruk sammen med dressen. Du kan derfor være sikker på at happysocks.no har det også Selv om hovedfokus har tradisjonelt vært sokker har de også et varierende utvalg med undertøy for begge skjønn.

Selv om de fleste av produktene på happysocks.no er i øverste prisklasse kan du bla deg gjennom den store Outlet-seksjonen for å sikre deg tilbud på opptil 30%

Frakt og Levering

Siden lageret ligger i Nederland kan det komme et tollgebyr ved bestilling over 350 kroner. Bestiller du under den summer slipper du unna tollgebyr. Det er dessuten helt gratis levering ved bestilling over 350 kroner. Under den summen kommer det en leveringskostnad på bare 30 kroner. Ved bestilling på happysocks.no er det normalt en leveringstid på 9 til 12 virkedager. Hvis det er før eller under en høytid kan det ta litt lenger tid.

Alle som bestiller på happysocks.no har 30 dagers returrett fra dagen de mottar bestillingen. Ønsker du å bytte, eller å returnere hele eller deler av bestillingen går det derfor helt fint. Det vil være viktig at produktene har på originalemballasjen, etiketten er festet og den er i perfekt tilstand for å ha krav på bytting eller refusjon. Returen eller byttingen vil bli behandlet med en gang returen er mottatt, og hvis det er en reklamasjon på grunn av en skade under levering eller produksjon vil kostnadene i forbindende med returen bli refundert. Det er også viktig at du legger ved en kort beskrivelse av årsaken til returen eller byttet.

Kundeservice

Du kan betal med Visakort eller kredittkort i nettbutikken. Hvis du har en aktiv PayPal-konto kan du også betale med det. Nettbutikken har dessuten flere samarbeidspartnere som gjør at du kan betale med faktura.

De fleste spørsmål finner du svar på i nettbutikken, men hvis du ikke finner svaret ditt kan du også komme i kontakt med nettbutikken via kontaktskjemaet. Benytter du kontaktskjemaet vil du få svar innen kort tid.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.