Halloweenlinser – en monstersuksess

Glem Scream-masken på Halloween i år, sats heller på et helt originalt kostyme ved hjelp av fargede linser. Her finner du skremmende god inspirasjon.

ANNONSE: Denne artikkelen er publisert i samarbeid med Lensway.no

Det er oktober og Halloween er rett rundt hjørnet. Du har antakeligvis lyst til å dra på monsterfesten i år du også, men sliter med å finne et bra kostyme. En god måte å fullføre enhver utkledning på er med noe vi kaller impressions – linser med mønster eller sjokkerende farger. Nedenfor kan du se noen av våre favoritter.

CATWOMAN

Med kattelinser fra Lensway kan du ta kostymet ditt som Simba, Cat Woman, Bagheera eller Garfield til et helt nytt nivå. linser med mønster eller sjokkerende farger kan du få i fargene rødt, hvitt eller gult.

SLANGEN I PARADISET

Kunne du heller tenke deg å satse på noe som er mer fokusert rundt reptiler enn katter? Heldigvis kan du snike til deg de samme linsene i en spennende grønn farge!

BLODTØRSTIG VAMPYR

Disse helsvarte linsene kan enkelt bli del av den enkleste utkledningen; bare sleng på noen mørke klær, et par helsvarte linser og inn med hoggtennene – og vips så er du en blodtørstig vampyr. Disse linsene gir deg straks et demonisk utseende, så det er mange valg her.

HVITØYD ZOMBIE

Med linsene ’White Out’ blir øyefargen din hvit, hvilket er perfekt for deg som vil være oppstått fra graven. Dersom du heller kunne tenke deg å være en hylende dødsrocker med morderisk blikk derimot, bør du sjekke ut ’Manson’, som gir deg øyne med hvit bakgrunn med en svart ring rundt. Valgets kval!

BEINRANGEL MED ISBLIKK

Hvorfor gjemme skjelettet i skapet når du kan kle deg opp som det? Match kostymet med et par gule linser for effekt, du kan beint frem ha det moro med det! Disse zombielinsene kan du få i gul, grønn eller rød farge.

SKREKKINNGYTENDE GJENGANGER

Noen av linsene er kanskje litt for elleville, og kan bli litt vanskelig å kombinere med kostymer. Men her er det bare å slippe kreativiteten løs, for en ting er sikkert: du blir definitivt lagt merke til med dem på. Hva med å prøve linser formet som en flott tusenfryd, eller en frekk smiley, spindelvev, eller øynene til Darth Maul? Disse er nok ikke noe du slenger på før tinderdaten, men de er en garantert suksess for Halloween.

Husk! Alle linsene leveres uten styrke, og passer for alle øyefarger. Den naturlige øyefargen din kan imidlertid påvirke resultatet. Merk også at noen av linsene kan gi litt dårligere sikt. Linsene kan bli brukt i opp til en måned. For maksimal holdbarhet, hygiene og komfort anbefales det å bruke øyedråper og linsevæske

ANNONSE: Denne artikkelen er publisert i samarbeid med Lensway.no

Besøk LensWay