MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikken

Gymgrossisten.no er en del av gymgrossisten.com og er markedsledende innen kosttilskudd på internett. Selv om du er en profesjonell idrettsutøver eller bare liker og være i aktiviteter, og benytte kosttilskudd er dette en nettbutikk med det riktige varesortimentet for deg.

Hva de selger

I tillegg til å ha et stort utvalg av kosttilskudd av høy kvalitet, har de et stort utvalg av treningsmote, treningstøy og treningsutstyr. Det er flere grunner til at gymgrossisten.no har hatt en stor vekst de siste årene, og noen av årsakene kan ligge i at kundene ønsker produkter av høy kvalitet til konkurransedyktig pris, noe de altså får her.

I den brukervennlige nettbutikken kan du bla gjennom flere kataloger som inneholder treningsutstyr som romaskiner, tredemøller og treningsbenker. Hvis du driver med kampsport finner du også et stort utvalg av utstyr for det. Ulikt mange nettbutikker innen trening finner du en egen kategori på gymgrossisten der du kan bestille sunn mat med et stort innhold av proteiner, vitaminer og fett.

Frakt og Levering

Når du har lagt inn bestillingen din mottar du umiddelbart en bekreftelse via epost. I eposten finner du all informasjon om bestillingen din. Det tilkommer en avgift på minimum 65 kroner ved bestilling under 500 kroner, men det det er avhengig av fraktmetode.

Det finnes to alternative fraktmetoder: enten til nærmeste utleveringssted eller direkte hjem til deg. Når produktene har ankommet utleveringsstedet mottar du en SMS som må framvises ved henting. Det er raskt og motta dine bestilte produkter fra gymgrossisten.no. Fra du har bestilt vil du ha mottatt det mellom 3-5 virkedager. Det kan ta litt lenger tid ved helligdager.

Kundeservice

Visjonen til gymgrossisten er og være best når det gjelder kundeservice. Derfor finnes det en rekke måten og henvende seg til gymgrossisten.no på. I nettbutikken er det mulig å chatte direkte med kundeservice. De har dessuten et eget kontaktskjema der du vil få svar innen kort tid. Ønsker du heller og prate med kundeservice har de også et telefonnummer du kan ringe. Der kan du stille spørsmål om produktene og få råd om produktene.

Når du bestiller et produkt på gymgrossisten.no gjelder alltid 14 dagers angrerett fra du har mottatt produktet. For at retur/bytteprosessen skal være enkelt for deg kan du enkelt registrere det via Min Side eller kontakte kundeservice.

Gymgrossisten ønsker å være billigst innen kosthold og trening og derfor har de et prisløfte. Finner du derfor et identisk produkt til en lavere pris hos en annen norsk nettbutikk kan du henvende deg på gymgrossisten og få produktet billigere.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.