MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikken

Selskapet bak nettbutikken gullmagasinet.no, Gullsmed Jørgensen AS, har vært i gullsmedbransjen i mer enn 145 år. I takt med den teknologiske utviklinger har de hatt ønsker om å være der folk er til enhver tid, nemlig internett, og derfor har de lansert nettbutikken gullmagasinet.no. Dette er mye mer enn bare en nettbutikk, dette er rett og slett faghandler på nett med lang og god kompetanse. Det gjør at de kan tilby deg det aller beste av smykker, og du får sakkyndig hjelp om du har behov for det.

Hva de selger

Gullmagasinet.no kan tilby deg alt av smykker. Enten du ser etter den perfekte gifteringen eller flotte diamanter finner du det i denne nettbutikken. Nettbutikken har hele 2000 smykker slik at de alltid har noe å tilby folk med forskjellig smak og behov. I tillegg til smykker, i blant annet gull og sølv, har gullmagasinet.no også et bredt utvalg av sølvbestikk fra Norges største leverandør, TH. Marthinsen. Det gjør at de kan levere alle mønstrene, til f. eks. Bankett, Odel, Rådhus Vifte, Valdres og Telesølv. I tillegg til alt dette tilbyr gullmagasinet.no dessuten en rekke lysestaker og kandelaber.

Frakt og Levering

Gullmagasinet.no benytter bare velkjente transportpartnere, noe som resulterer i en rask og effektiv levering av alle dine bestillinger. Leveringen er helt gratis ved kjøp over 1000 kroner, men om du bestiller under den prisen tilkommer det en liten leveringskostnad. Leveringstiden varierer etter hvilket produkt du har bestilt, men den behandles med en gang bestillingen og betalingen er fullført. Hvis du har bestilt et smykke som skal graveres kan det ta noe lenger tid.

Du har 14 dagers angrerett på bestillingen din, og du må benytte et angrerettskjema som må fylles ut og returneres sammen med det du ønsker å returnere. Ved en retur er det svært viktig at produktene er i den tilstanden som da du mottok den, og er i originalemballasjen. Du kan selv ønske et bytte eller be om en refundering av kjøpet.

Kundeservice

Gullmagasinet.no har et eget verksted som kan hjelpe deg med gravering, vedlikehold eller reparasjoner. Klikker du på verksteds-seksjonen kan du henvende deg, i henhold til den tjenesten du ønsker, og der finner du dessuten en veileder for hvordan du kan sende de.

Du finner også svar på de fleste spørsmål i nettbutikken. Du kan blant annet henvende deg i butikken, som ligger i Trondheim eller ringe. Det som kan være mer hensiktsmessig er å sende en forespørsel via kontaktskjemaet i nettbutikkene, der du får svar innen kort tid.

Du kan betale med de fleste bankkort og kredittkort på gullmagasinet.no. Gullmagasinet.no samarbeider også med Klarna som, etter en liten kredittsjekk, kan sende deg en faktura med bestillingen. Du har dermed 14 dagers betalingsfrist, men du kan også dele opp betalingen.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.