MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om Grønt Fokus


 Grønt Fokus – en ledende aktør i 25 år.

Siden starten i 1992 har Grønt Fokus satset på å fylle kundenes uterom. I begynnelsen var det drivhus og drivhusprodukter som stod sentralt, og det var også fokus på videreutvikling av disse produktene med tanke på både barske norske forhold og det rent funksjonelle.

I en lengre periode var det å levere innhold til drivhus, som småplanter og frø, en viktig del av bedriften. Kompetansen på dette området økte og firmaets posisjon i drivhusmarkedet styrket seg. Grønt Fokus var fra begynnelsen av en drivende aktør innen postordre og utvidet i 1996 med flere ansatte. Sortimentet ble samtidig utvidet til også å gjelde hagestuer.

I år 2000 gikk firmaet online via egen nettbutikk. Grønt Fokus har i de senere år også vært en ledende aktør innenfor andre produktområder, men har hele tiden holdt fast på tanken om ”uterommet” og med særlig kompetanse innen segmentet hagestuer og drivhus. Firmaet inngikk i 2010 avtale med Skånska Byggvaror, som i 2012 også overtok driften av Grønt Fokus. Dette har medført en styrking innenfor segmentene Grønt Fokus allerede stod sterkt i, i tillegg til økt fokus også innenfor andre sortimentsområder.

I 2014, 2015 og 2016 omsatte Grønt Fokus for henholdsvis 58, 99 og 126 millioner norske kroner, og denne sterke økningen førte til nyinvesteringer i bl.a. flere butikker.

Grønt Fokus hovedkontor er i Songdalen kommune, like utenfor Kristiansand. I tillegg kan man altså besøke en av våre fire butikker utenfor Kristiansand, på Alnabru i Oslo, på Forus utenfor Stavanger og i Os utenfor Bergen. Her kan du se et utvalg av våre produkter der vi fokuserer spesielt på hagestue og drivhus. Men vi leverer våre varer over hele Norge, uansett hvor du bor, som vi alltid har gjort.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.