MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikken

Grillhagen.no er en norsk nettbutikk som har spesialisert seg innen grillprodukter fra USA. USA er faktisk et av landene i verden som produserer og selger mest griller i verden, og derfor er dette en butikk der alle produktene har en svært høy kvalitet.

Hva de selger

For at grillmaten skal bli god er det viktig å benytte riktig krydder og sauser. Grillhagen.no fører derfor en rekke produkter som vil gjøre grillingen til en uforglemmelig opplevelse for alle. Du finner blant annet et stort utvalg av krydder med ulik styrke og smaker i nettbutikken.

Grilling er en av sommerens store favoritter. I Norge kan det ofte være kaldt, og derfor er det veldig stas når været er så flott at det går bra med grilling, noe som også bidrar til at den jevne nordmann er opptatt av at grillen og utstyret er av god kvalitet. Det vil dessuten bidra til at grillmaten blir som forventet. Videre fører grillhagen.no et bredt utvalg av grillsauser fra USA. Det som er flott med all grillsausen i nettbutikken er at de tilføyer den himmelske smaken, som gjør at grillingen blir en flott matopplevelse. USA er jo svært anerkjent for din gode grillmat, og det er mye takket være sausen som brukes på grillmaten, og derfor har grillhagen.no også valgt å ta inn ekstra sterk saus.

Frakt og Levering

Hvis du bestiller før kl. 12.00 på hverdager vil bestillingen bli behandlet og sendt samme dagen. Det bidrar til en rask og effektiv levering. Leveringen kan faktisk være så rask at du kan ha mottatt bestillingen innen bare 2-4 virkedager. Du får en bekreftelse på epost når bestillingen er sendt fra lageret. I eposten står det et sporingsnummer som gjør at du kan følge leveringsprosessen helt fram til postkassen din. Leveringen er dessuten helt gratis ved bestilling over 750 kroner. Bestiller du under den prisen tilkommer det en liten leveringskostnad på bare 99 kroner.

På alle bestillinger har du 14 dagers angrerett. Det er viktig ved en retur at varene er uskadd og i originalemballasjen. Returkostnadene er det kunden som må dekke unntatt ved en reklamasjon. En reklamasjon gjelder om hele eller deler av bestillingen er skadet ved levering. Du må da ta kontakt med nettbutikken innen rimelig tid.

Kundeservice

Du kan betale med de fleste bankkort i nettbutikken. Hvis du heller ønsker en faktura med 14 dagers betalingsfrist må du gjennomgå en liten kredittsjekk som utføres av Klarna. Takket være Klarna tilbyr også nettbutikken delbetaling og betalingsutsettelse. Har du en aktiv PayPal-konto kan du betale med det.

I nettbutikken kan du finne nyttig informasjon om produktene, blant annet gjennom bloggen som jevnlig blir oppdatert. Hvis du derimot har en forespørsel til grillhuset.no kan du blant annet ringe på det oppførte telefonnummeret. Du kan også henvende deg via kontaktskjemaet i nettbutikken eller på epost der du får svar innen kort tid.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.