MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om Gorilla Sports

Gorilla Sports – Best på trening og kundeservice!

Gorilla Sports er en anerkjent europeisk merkevare innen treningsutstyr i høy kvalitet. Selskapet ble grunnlagt i 2005 av personer med lang erfaring innen denne bransjen. De aller fleste produkter du finner hos Gorillasports, er av eget design og produseres på våre egne fabrikker. Mange av løsningene er patentbeskyttede og kjennetegnes ved sin funksjonalitet, robusthet og slitestyrke.

Vårt mål er å gjøre trening tilgjengelig for alle, med godt treningsutstyr til riktig pris. Det skal være enkelt å finne det utstyret du trenger i vår nettbutikk. Samtidig ønsker vi å gi deg inspirasjon, veiledning, tips og verdifull kunnskap innen alt som har med trening og helse å gjøre. Dette finner du blant annet på vår hyppig oppdaterte blogg og på sosiale medier.

Vi tilstreber å gjøre vårt ytterste for at våre kunder skal oppleve best mulig service når de handler treningsutstyr fra Gorilla Sports. Kundens fokus skal være på sin egen helse og kropp, uten å måtte bruke unødvendig tid på problemer og irritasjonsmomenter. Opplever du problemer med din ordre, så ta kontakt med oss, vi ordner ALLE problemer på best mulig måte innenfor rimelighetens grenser for deg som kunde og oss som selskap! 

Våre kunder strekker seg fra enkeltpersoner som verdsetter godt utstyr til sin egen daglige trening, til treningssentre som tilbyr sine tjenester på et høy og profesjonelt nivå. Blant fornøyde eiere av utstyr fra Gorillasports, finner vi også idrettslag, vennegjenger som trener sammen, bedrifter som tilbyr gode treningsforhold til sine ansatte, og mange andre. Noen klarer seg med enkelt utstyr som vektsett og manualer, mens andre utruster seg med komplette løsninger for profesjonelle idrettsutøvere. Det brede utvalget du finner hos oss, dekker de fleste behov.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.