MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om oss

Med Golfhäftet 2017 kan du spille for halv greenfee på over 800 golfbaner i Norge, Sverige, Danmark, Tyskland, Spania, Portugal, Storbrittanien og Irland. Golfhäftet koster bare 495 kr noe som betyr att du allerede etter 2-3 runder har dekket utgiften og begynt å spare penger. Mange av våre kunder bruker Golfhäftet for å planere sitt golf spillende under reiser og weekends. Vårt mål er att du skall få ut mer av din golf og mange nye golfopplevelse.

Hva er Golfhäftet og hvordan fungerer det?

Golfhäftet 2017 er et samarbeid mellom Golfhäftet i Sverige AB og deltakende golfklubber med hensikt å markedsføre og øke greenfee spillende. Golfhäftet gir deg som innehaver rett til å spille på over 800 golfbaner for halv greenfee. Før du benytter Golfhäftet kontroller på respektive golfklubb att rabatten gjelder for den aktuelle dagen. Ellers gjelder normale booking regler. Du har rett til å spille hver enkelt bane i Golfhäftet en gang for halv greenfee. Tilbudet gjelder på ordinær greenfee og kan ikke kombineres med andre tilbud/rabatter. Kortet er personlig og gjelder bare for innehaveren.

Hvilke golfklubber deltar i Golfhäftet?

I Golfhäftet 2017 deltar over 800 golfbaner. Hvilke disse er finner du enkelt på siden Golfbaner. Der kan du søke etter klubber ut fra område eller etter en viss klubb på navnet.

Hvordan bestiller jeg Golfhäftet?

Du kjøper Golfhäftet direkte på vår hjemmeside. Golfhäftet 2017 koster 495 kr og ved kjøp av 4 eller 10 hefte har vi bra pakkepriser. Din bestilling leveres helt fraktfritt hjem til deg via post innom 3-4 dager. Du har mulighet til å betale ditt hefte på hjemmesiden med kort eller på faktura. Våre betalingsløsninger leveres av Nordens ledende aktør Payex, for å gjøre din bestilling sikker.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.