MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikken

G-Star RAW er et av verdens mest populære klesmerker og produserer jeans og denim av en høy kvalitet. Klesmerke kom i produksjon i 1989 og kommer stadig med nye kolleksjoner med stilige nye klær. Siden starten har visjonen vært og designe klær med et moteriktig utseende og en veldig god kvalitet. Selv om de selger flere av kolleksjonene i flere norske butikker, er også g-star.com deres offisielle nettbutikk for norske forbrukere.

Hva de selger

Selv om fokuset siden starten har vært å produsere jeans og denim inneholder nettbutikken et stort utvalg av andre mote- og tidsriktige klær for både menn og kvinner. Du kan velge om du ønsker å bestille gensere både med og uten logo, det samme gjelder med t-skjorter. De følger dessuten veldig med i tiden, og det er grunnen til at kolleksjonene hele tiden endrer seg etter hva som er mest trendy.

Norge er et land med varierende værforhold hele året, og derfor kan du i nettbutikken finne sesongbetonte klær som er perfekt for det norske været. På vinteren har de et større utvalg av klær for vintersesongen, mens rett før sommeren kommer de ut med stilige kolleksjoner som passer for den sesongen. De har også blitt veldig anerkjent for sine sko noe har resultert i et omfattende utvalg av sko både til bruk på fritiden og i jobbsammenheng. De liker å kalle seg for en totalleverandør av klær og det er vel en av grunnene til at i nettbutikken har de også både solbriller og flotte bager til salgs.

Frakt og Levering

Ved bestilling mottar du med en gang en bestillingsbekreftelse. Det vil være lurt å kontrollere alle opplysningene samt bestillingen når bekreftelsen kommer på epost. Medarbeiderne vil nesten med en gang behandle bestillingen og sende den ut fra lager, og forventet ankomst til deg er da 4-5 virkedager. Trygghet er noe som er svært viktig for alle kunder, og derfor kan du spore bestillingen din til enhver tid. Det gir deg derfor full oversikt over hvor bestillingen din er i landet og når den har ankommet utleveringsstedet. Det er helt gratis levering ved bestillinger over 1200 kroner. Skulle du bestille under den summen kommer det en liten leveringskostnad på bare 80 kroner.

Kundeservice

De fleste svar finner du i nettbutikken, men er ikke svaret og finne kan du ta kontakt med g-star.com. Det vil da lønne seg å bruke kontaktskjemaet i nettbutikken der du får svar ikke relativt kort tid. Har du derimot ikke tid til å vente kan du ringe telefonnummeret som står oppført i nettbutikken. Telefonen er betjent på hverdager mellom kl. 09.00 og 20.00 og på lørdager mellom kl. 10.00 og 14.00.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.