MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikken

I en årrekke har frostvik-kontor.no vært en totalleverandør av produkter til kontor, lager, kantine og garderobe. De fører faktisk over 20 000 produkter, som gjør at du alltid vil finne det du har letet etter. Ved å tilby produkter fra blant annet produsenter som 3M, Brother, Emo, Casio og Wedo til konkurransedyktige priser, er dette en nettbutikk som har vokst seg store, for norske privatkunder og bedriftskunder.

Hva de selger

I nettbutikken finner du blant annet et stort utvalg av over 6 000 forskjellige typer blekk- og toner, som dekker behovene både til vanlige kontorskrivere og industriskrivere. Frostvik-kontor.no fører også et utvalg med både små og større kontormaskiner, deriblant kalkulatorer, makuleringsmaskiner og skrivere, og mange andre praktiske maskiner som er beregnet til kontoret.

Videre fører nettbutikken et bredt utvalg av datatilbehør, skriveredskaper, praktiske skrivebøker, renholdsprodukter, spill og leker for barna, samt flere kataloger med både små og store redskaper beregnet til kantiner.

Frakt og Levering

Når du har fullført en bestilling blir den vanligvis behandlet samme dag, men i noen tilfeller kan det skje dagen etterpå. Det mest normale er at estimert leveringstid er 1-3 dager, men ved stor pågang kan det ta noe lenger tid, men det er spesielt under høytider. Det kan også skje om hele eller deler av bestillingen ikke er lagerført, og derfor må bestilles fra eksternt lager eller produsenten. Ved bestilling over 3000 kroner er leveringen helt kostnadsfritt, men om du bestiller for under 3000 kroner vil det komme et gebyr på 266, uansett størrelse på bestillingen. Når bestillingen sendes fra lageret vil du motta en bekreftelse på epost, som også inneholder en unik sporingskode som gjør at du kan spore bestillingen fra den ankommer transportterminalen og til utleveringsstedet.

Hvis du handler på vegne av en bedrift vil bestillingen sendes direkte til oppgitte bedriftsadresse, men om du er privatperson vil den normalt sendes til nærmeste postkontor eller post i butikk. Du vil da motta en SMS eller epost som du må benytte for utlevering.

Kundeservice

I nettbutikken vil du finne masse produktinformasjon, og informasjon om betingelsene og selskapet. Hvis du derimot ønsker å henvende deg til kundeservice kan du ringe på det oppførte telefonnummeret for et umiddelbart svar. Du kan også sende en melding via epost, der du vil få svar innen veldig kort tid.

Når du skal betale for bestillingen din vil du få flere valg. Det mest vanlige er å betale med kredittkort eller Visakort. Hvis det er mer praktisk for deg å motta en faktura med 14 dagers betalingsfrist, så kan du også velge det. Det gjøres i samarbeid med Klarna, som er en tjeneste som også tilbyr betalingsutsettelse og muligheten for å dele opp betalingen etter behovene dine.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.